Kiszervezték Vitézy alól a közlekedést – Lázár János mindent visz

A kormányzat nagy visszatérője, Lázár János úgy tűnik, hogy egyre nagyobb befolyással rendelkezik a kormányon belül.

2022. július 14., 13:23

Szerző:

Ezt mutatja, hogy a Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében az általa irányított Építési és Beruházási Minisztériumhoz kerül az eddig a Palkovics László vezette Ipari és Technológiai Minisztérium alá tartozó – és Vitézy Dávid vezett – Nemzeti Közlekedési Központ Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki fogja vezetni a céget.

(Kiemelt kép: Lázár János, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tart Hódmezővásárhelyen, a Fidesz irodában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Rosta Tibor)

19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.