Kérdéses, hogy Pankotai Lili maradhat-e a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumban

Október 23-ai fellépése után kérdésessé vált, hogy Pankotai Lili maradhat-e a Ciszteri Rend Nagy Lajos Gimnázium diákja.

2022. október 26., 14:16

Szerző:

A Szabad Pécs információi szerint Pankotai Lili már másnap, a 23-ai előadása után egy hivatalos beszélgetésen vett részt iskolájának vezetőségével, miszerint a diák fővárosi fellépése miatt mindenkinek az lenne a közös érdeke, ha meg tudnának egyezni egy win-win helyzetben.

A lap részletezte, hogy a nap folyamán több olyan pletyka is terjedni kezdett, hogy Lilit kirúgták, de ez később kacsának bizonyult. Egyes információk szerint a lány maradni szeretne az iskolában, leginkább a barátai miatt. Egy  megbízható, de továbbra sem hivatalos forrás azt mondta a portálnak, hogy Pankotai szülei számolnak azzal a forgatókönyvvel, hogy lányuknak el kell mennie a Nagy Lajosból, és egy másik pécsi gimnáziumban már lenne helye.

 

Kedd este a Szabad Pécs beszélt Lilivel egy érte tartott flashmobon, aki azt mondta, hogy szerdáig nem kíván nyilatkozni az ügyről.

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).