Gyulyás Gergely: a tanártüntetések valójában Dobrev Klára-ellenes tüntetések

A Kormányinfón Gulyás Gergely kifejtette, hogy valójában mit elleneznek a tanárok.

2022. október 13., 15:05

Szerző:

Gulyás Gergely szerint Dobrev Klárával az élen a baloldal az uniós pénzek megérkezése ellen van, pedig a kormány ebből a pénzből szeretné megemelni a tanárok bérét. Ebből Gulyás levonta azt a következtetést vonta le, hogy a jelenlegi tanártüntetések „Dobrev Klára-ellenes tüntetések”.

(Kiemelt képünk: Budapest, 2021. november 13. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a Halzl Józsefnek, a Rákóczi Szövetség örökös, tiszteletbeli elnökének emlékére rendezett konferencián a Várkert Bazárban 2021. november 13-án. MTI/Kovács Tamás)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.