Ezt üzente a karateedző a kisfiúnak, akit felrúgott a szolnoki kalandparkban

A karateedző megígérte, személyesen kér bocsánatot a kisfiútól, ám ez nem történt meg. 

2024. augusztus 5., 11:01

Szerző:

Amint arról lapunk is beszámolt a szolnoki kalandparkban úgy felrúgott egy kisfiút az őt kísérő férfi, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, utána pedig a földön fekve maradt – a felkavaró esetről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. tett közzé videót. A kalandpark üzemeltetője feljelentést is tett a rendőrségen, közvetlenül azután, hogy tudomást szereztek a történtekről. Nem sokkal később kiderült, a gyeremeket egy karateedző bántalmazta, aki azóta a rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki. A féri azt ígérte személyesen fog bocsánatot kérni a kisfiútól, ez viszont nem történt meg. 

Üzent a családnak

Magyar Nemzet információi szerint az edzőt július 29-én, hétfőn hallgatta ki gyanúsítottként a rendőrség. A hatóság kiskorú veszélyeztetésének gyanújával hallgatti ki a szolnoki férfit, derül ki a lap cikkéből. Az esetről készült videó egyébként a közösségi médiát is bejárta, nem sokkal később pedig megszólalt a kisfiú édesanyja is, aki elmondta, semmit nem tudott az incidensről egészen addig, amíg a videó ki nem került. 

Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is 

– mondta az édesanya, aki azóta is hiába várja az edző személyes bocsánatkérését. Ugyanakkor A. Tibor üzent az anyának és fiának is, szavait a Blikk idézte.

Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!

– áll az üzenetben, a kisfiúnak pedig a következő szavakat intézte: 

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.

Meglepődött az anya 

Az anyuka egyébként meglepődött, mert azt gondolta, a férfi érdeke is, hogy minél előbb megtörténjen a találkozó. A lapnak elmondta, nem érdekli, hogy rászállt a média, mivel ők is nagyon nehéz időszakon mennek most keresztül.

Tényleg nem akarok semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen! Nyugalmat szeretnék a kisfiamnak!

– mondta az édesanya, aki azt is elárulta, a fiával már pszichológusnál is jártak. Az anya szerint a gyermeke jól van, de néha furcsán viselkedik.

Arra viszont készen áll, hogy találkozzon Tiborral, aki – remélem – megkapja majd a méltó büntetését

– tette hozzá. 

(Kiemelt képünk: képernyőfelvétel a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videójából)