Karácsony Gergely: ismét a Rogán-művek mesterkednek ellenem

A főpolgármester Facebook-posztban jelezte, szerinte azért indult lejáratókampány ellene, mert a munkájába nem tudtak belekötni.

2023. szeptember 25., 18:32

Szerző:

„A Fidesznek semmi mondanivalója Budapest jövőjéről, kizárólag lejárató kampányokkal, propaganda hadjárattal készül a jövő évi választásra, nem meggyőzni, hanem becsapni akarja a budapestieket” – írta Karácsony Gerely főpolgármester arra reagálva, hogy a Fidesz a napokban online kampányban vádolta a főpolgármestert homályos kampánypénzek korábbi elfogadásával.

Arról is beszélt a főpolgármester, hogy a 444 megírta, a Fidesz nagy erőkkel vizsgáztatja és szelektálja azt a jelöltet, aki kihívhatja 2024 júniusában Karácsonyt Budapest főpolgármesteri pozíciójára. Mindez a kutakodás eddig nem járt sikerrel.

„Ilyen a természetük. Látjuk, már próbálkoznak egy ideje, igaz, eddig inkább magukat lőtték lábon. A full kamu Városháza-ügy, a piros lámpánál videózott »dugók«, a leleplezett állami gaz, az orosz álprofilokkal terjesztett Budapest-ellenes propaganda, a modern város jövőjével szemben a 80-as évek megoldásaihoz való naftalinszagú ragaszkodás, vagy legutóbb Kubatov pártigazgató, egyben kezdő várospolitikus nagyívű éleslátása, amikor rácsodálkozott, hogy a szirénázó mentőautó a piros lámpánál a másik sávban előzi az autókat, nyilván az én hibámból, mi másért” – fogalmazott Karácsony.

Facebook-bejegyzését úgy zárta, a fideszes próbálkozások ellenére „megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet.”

(Kiemelt kép: Kiemelt kép: Karácsony Gergely sajtótájékoztatót tart a NVI előtt 2021. július 30-án. Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala)