K. Endre bosszúszomjas, istentelen gyűlölködők áldozatának tartja magát

Az ártatlanság vélelme addig áll fenn, amíg el nem ítél valakit a bíróság. Ennek fényében osztjuk meg a köztársasági kegyelemben részesített, a pedofilügyben elítélt K. Endre újabb kirohanását. 

2024. február 16., 10:50

Szerző:

A bicskei pedofilügyben elítélt K. Endre újabb posztot osztott meg.  „ Bosszúszomjas, Istentelen gyűlölködők, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég” –szúrta ki a 24.hu újabb kirohanását a Facebookon. K. Endre már korábban is megszólalt, akkor is azt állította, hogy ő maga az áldozat. „Ártatlan vagyok, egy meghurcolás áldozata” – mondta a kényszerítés és zsarolás miatt elítélt pedagógus a Blikknek. Ezt most sikerült megfejelnie. 

K. Endre állítja, olyanok akarják besározni, akiknek a gyerekvédelem sohasem volt fontos 

„A nyilatkozatom megjelenése után sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket. Ezt köszönöm és egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták”.

Később azt írja:

„Végül elmondtam, hogy nagyon sajnálom a kegyelmi döntés miatt a köztársasági elnök asszonynak és a volt igazságügyi miniszter asszonynak is le kellett mondania az inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria hatására, továbbá az engem ismét besározó médiakampány hatására elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe, ahol felmenőim is hozzá hasonló, köztiszteletben álló pedagógusok voltak

és ahol idős édesanyám él. Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni.”

Ahogy arról írtunk, különböző juttatások ígért a gyerekeknek K. Endre azért cserébe, hogy hallgassanak az őket ért abúzusról. Ha ez nem vezetett célra, akkor fenyegetőzött.„Én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki” – ez pedig annak a hamis vallomásnak a szövege, amit K. Endre a jogerős ítélet szerint aláíratott az egyik gyerekkel, akit az igazgató molesztált. 

„Megint elmondtam: a kegyelmi döntés kapcsán senki nem tett semmi törvénytelent, nem kért senki semmit ezért a döntésért, nincs semmilyen rejtélyes háttéralku, nincsenek olyan háttérkapcsolataim, amelyeket most sokan emlegetnek” – írja a posztban K., aki a nyilatkozatot valamiért a teljes nevén írta alá. A Facebook poszt egyébként már nem elérhető, ahogyan K. Endre Facebook--profilja sem.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: GODONG / BSIP / BSIP via AFP)

11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.