„Jézus másik neve Viktor, pont, mint Orbánnak”

– mondta Jim Blount ördögűző atya egy szombathelyi szentmisén.

2023. február 19., 18:51

Szerző:

A hivatalos ördögűző, Jim Blount atya látogatást tett Orbán Viktor miniszterelnöknél február 14-én, majd onnan Szombathelyre utazott, hogy ott előadást tartson szentmise közben. Az előadásról elkésett, de így késve is sokat poénkodott, valamint felfedte, hogy Jézus másik neve Viktor, és Magyarország miniszterelnöke is Viktor. Véletlen lenne? Ki tudja?

A Telex beszámolója szerint atya poénjait a közönség pozitívan vette, nevettek rajta, de meg is tapsolták, amikor Blount az előadása elején kifejtette, hogy „nagyon jó miniszterelnöke” van Magyarországnak. Blount elmélete szerint azért is Viktor Jézus, mert „Jézus legyőzhetetlen”. És még nem minden ugyanis a Szűz anya második neve Viktória, ami már majdnem Viktor, ami Jézus másik neve és miniszterelnökünk is Viktor. Vagyis Orbán részben Jézus és a Szűz anya?

Blount az előadás elején a kését azzal indokolta, hogy eredetileg csak öt-tíz percet beszélgetett volna Orbánnal, de ebből végül több lett. Többek között Jézusról és a Szűz anyáról is beszélgettek, valamint elmondta, hogy adott a miniszterelnöknek egy Mária-szobrot. Így már a Szűz Mária is vigyáz Orbánra.

A floridai származású Blount a Szeretetláng mozgalom misszionáriusa, aki a Szeretetláng fesztiválra látogatott Budapestre.

(Kiemelt kép: Jim Blount atya és Orbán Viktor. Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala.)

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt