Itt vannak a lehetséges válaszok, miért tölt annyi időt Mészáros Lőrinc Nizzában

Hadházy Ákosnak vannak erre vonatkozóan teóriái.

2021. július 21., 21:36

Szerző:

Nyolcszor repült összesen az elmúlt hetekben a Monaco melletti Nizzába a NER kedvenc luxusmagángépe. És egyszer pont oda, és pont akkor, amikor Mészáros Lőrincet kedvesével, Várkonyi Andreával épp azon a környéken fotózták le. Erről írt a Facebookon Hadházy Ákos, aki szerint nem elképzelhetetlen, hogy Nizzában vett házat Orbán Viktor legjobb barátja.

Hadházy Ákos megkereste és megszámolta, hogy hányszor repült az OE-LEM lajstromjelű, Bombardier Global 6000 típusú magánrepülőgép, amelyet a NER kedvenc magángépeként is emlegetnek, hiszen több Fidesz-közeli milliárdos vállalkozó utazott már vele, például a magát miniszterelnöki kötélbarátként aposztrofáló Garancsi István, de maga Orbán Viktor is használta már. A miniszterelnök akkor, amikor 2018. július 25-én elutazott Bulgáriába a helyszínen megnézni a szülővárosa, Székesfehérvár csapatának, a MOL Vidinek a Ludogorec elleni BL-selejtezőjét.                           

„A Gázszerelő által használt magánrepülő olyan gyakran jár a Monaco melletti Nizzába, mint a hatos villamos a Szél Kálmán térre. Az elmúlt hetekben nyolcszor repült oda, egyszer pont Nápolyból és pont akkor, amikor a Gázost a menyasszonyával pont azon a vidéken fotózták le” – írta Hadházy Ákos. Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát június 24-én egy dél-olaszországi városban nyaralás közben fotózták le, amint kézen fogva sétáltak. 

Hadházy Ákosnak több teóriája is van arra vonatkozóan, mit keres Mészáros Lőrinc annyit Nizzában: „Vagy az van, hogy a buta Gázszerelő rászokott a rulettre, vagy igaz az, amit több forrásból hallottam, hogy Nizzában vett házat magának. A francia telekkönyveknek nem vagyok ismerője, de gondolom, nem kideríthetetlen a dolog. Ha valaki látja az ifjú párt Nizzában, ne lepődjön meg!” – fogalmazott a független országgyűlési képviselő, hozzátéve, hogy hogy szerinte a népszavazásának sokkal több köze van ehhez, mint a gyerekek állítólagos védelméhez!

(Kiemelt kép: Az OE-LEM lajstromjelű, Bombardier Global 6000 típusú magánrepülőgép. Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

 

A Találj Magadra Egyesület célja, hogy a többi között szakmai segítséget és lelki támaszt nyújtson a sérült gyermeket nevelő családoknak.