Állítólag Mészáros Lőrinc Dél-Olaszországban nyaral éppen

Egy szemfüles fotózta le az üzletembert kedvesével kézen fogva.

2021. június 24., 21:09

Szerző:

Mészáros Lőrincet kedvesével, Várkonyi Andreával és fiával, ifj. Mészáros Lőrinccel a dél-olaszországi város, Amalfi egyik utcájában látták sétálni. Az ugytudjuk.hu egyik olvasója fotózta le Magyarország leggazdagabb emberét, aki valószínűleg ide is magánrepülőgéppel érkezett. 

24.hu információ szerint a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt OE-LEM lajstromjelű luxusrepülőgép csütörtökön találkozott a Földközi-tengeren hajózó, 42 méter hosszú tengeri jachttal, a Szíjj László tulajdonában lévő Lady MRD-vel. A luxusjachton a magyar gazdasági és politikai elit számos tagja megfordult már, köztük tavaly az Adriai-tengeren Szijjártó Péter is.

A NER kedvenc luxusgépe rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából repült az olaszországi Nápolyba, ahol a hajó már napok óta a nyílt vízen várakozott. A Lady MRD a gép landolását követő percekben felhúzta a horgonyt, és a parti kamerák képe szerint behajózott a kikötőbe.

Mészáros Lőrinc az elmúlt hét év alatt csaknem hatvanszorosára, 7,7 milliárd forintról 455 milliárd forintra növelte a vagyonát. Legutóbb az Index főszerkesztőjének, Fekete-Szalóky Zoltánnak adott exkluzív interjút, amelyben többek között a cégbirodalmáról, politikáról és a családjáról beszélgettek.  

(Kiemelt kép: ugytudjuk.hu)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.