Holttestet találtak az újpesti városháza templom felőli oldalánál

Kedden Újpesten, a Szent István téren egy holttestet találtak délelőtt a járókelők. 

2023. szeptember 26., 17:32

Szerző:

Az ujpestmedia.hu értesülése szerint a Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál egy holttestet találtak a járókelők. A rendőrség lezárta a helyszínt és megkezdték a helyszínelést.

Az elhunyt személyazonosságáról és a halál okáról egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Mint ismert, legutóbb vasárnap este a XVII. kerületi Összefogás utcában történt hasonló eset. A hírek szerint egy nő korábban egy ház tetejéről levetette magát, de fennakadt a ház oldalfalán és a holtteste órákig ott lógott.

(Kiemelt kép: az újpesti Polgármesteri Hivatal. Forrás wikipedia.org)

10:56

A Magyar Közlönyben megjelentek a köztársasági elnök határozatai. Novák Katalin hét magyar állampolgárságot vont vissza, minden esetben Gulyás Gergely miniszter előterjesztései alapján.

09:46

Az előzetes adatok szerint 2023 októberében 7089 gyermek született és 10 706 ember halt meg. 2022 októberéhez képest a születések száma 5,9, a halálozásoké 6,7, a házasságkötéseké pedig 9,6 százalékkal csökkent. A természetes népességfogyás lassult – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-vel.

09:46

Aki ingatlan eladásban vagy vételben gondolkodik, pontosan jól tudja, milyen szempontok befolyásolják egy-egy lakás vagy ház értékét. Az ingatlan állapota mellett természetesen annak elhelyezkedése, vagyis az utca is befolyásolja az árat.