Hollik István: Soros György ne szóljon bele a magyar családok életébe

A Fidesz kommunikációs igazgatója üzent a liberális támadóknak is.

2021. június 29., 17:41

Szerző:

Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója videóüzenetben fejtette ki véleményét a pedofilellenes törvény kapcsán. Az MTI-nek elküldött felvételben Soros György és a holland miniszterelnök álláspontjára reagált a párt szóvivője. A politikus szerint a pedofilellenes törvény megvédi a gyerekeket a káros befolyásolási kísérletektől. Kijelentette: a Fidesz álláspontja nem más, minthogy a gyerekek csak az életkoruknak megfelelő tartalmakhoz juthassanak hozzá. Hollik István szerint a liberálisok azért nem akarják elfogadni az új szabályozás tartalmát, mert a saját véleményüket akarják ráerőltetni az emberekre.

„Bátorítunk mindenkit, hogy mondja el véleményét, teremtsünk nemzeti egységet a gyermekeink védelmének kérdésében. És ezzel együtt üzenjük meg a Magyarországot támadó liberális hálózatnak, hogy a saját ügyeinkbe senkinek nem engedünk beleszólást”

– fogalmazott a szóvivő. Hollik István hozzáfűzte: a magyar családok életébe nemcsak a liberálisoknak, de Soros Györgynek és aktivistáinak és a holland miniszterelnöknek sincs joga beleszólni. A gyerekek szexuális felvilágosítását és nevelését a családokra kell bízni, és véleménye szerint egyedül a magyar államnak van felhatalmazása arra, hogy ezt törvényekkel is szabályozza és megvédje.

Az új nemzeti konzultációban egyébként lesz Soros Györggyel és civil szervezeteivel kapcsolatos kérdés is, amely így hangzik: „Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában. ÖN MIT GONDOL?” Két válasz közül lehet majd választani: „helyes, hogy a törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát”, illetve: „a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda nem hordoz kockázatot, ezért felesleges tiltani”.

A milliárdos filantróp eddig még a magyar pedofilellenes törvényt nem kommentálta, és nyilatkozni sem nyilatkozott róla.