Halálos baleset Zicsnél

A baleset során a 39 éves balatonszabadi sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

2021. augusztus 22., 06:53

Szerző:

A jelenleg rendelkezére álló adatok szerint 2021. augusztus 21-én 21 óra 20 perckor a 6516-os számú út 8. kilométerszelvényében Zics térségében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának ütközött. A baleset során a 39 éves balatonszabadi sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

(Kiemelt kép: police.hu)

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.