Hajdú Péter azt mondja, hogy soha nem találkozott az interjú előtt Varga Judittal

Hajdú Péter a „háttal készült” fotóról közölte, hogy nem ő az.

2024. március 30., 14:52

Szerző:

Varga Judit este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével. Windisch Lászlót és Varga Juditot a W Budapest ötcsillagos szálloda – az Operaházzal szemben álló régi Balettintézet nemrég átalakított épülete – bárjában fényképezte le a 444 egyik olvasója, ahogy kéz a kézben társalognak. A kép azért kezdett újra terjedni a közösségi média felületein, mert a Varga és Windisch társaságában ülő másik pár hátulról látható férfitagjában sokan Hajdú Péter alakját vélték felfedezni – írja a Telex.

A tévés szombat délben az Instagram-oldalán először reagált a felvételre, azt írta, sokan elküldték neki a posztot, amely szerint ő látható háttal a fotón. Majd úgy folytatta: „Szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról.”

Hajdú végül azzal zárja a bejegyzést, hogy megnézte a férfi oldalát, aki a posztot elindította, és látja, hogy „nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól. Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell.”

Varga Judit Hajdú Péter műsorában volt vendég, ahol arról mesélt, hogy verbálisan bántalmazta Magyar Péter

Hajdú Péter műsorvezető a Frizbi TV YouTube-ján tette közzé azt a 105 perces interjút, amiben Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel beszélgetett, és amiben Varga a volt férje, Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól számolt be. Varga Judit a műsorban beszélt arról is, hogy fel van készülve Magyar választámadására, melyben biztosan ír majd volt férje arról is, hogy ő esetleg pofon vágta, amikor felgyűlt benne a feszültség.

 Varga Judit az interjút azzal kezdte, hogy megalázónak tartja, hogy egy bulvárműsorban kell kiteregetnie a „személyes poklát”, majd hosszan beszélt arról, milyen válságokon ment át a kapcsolatuk. Többször hangsúlyozta, hogy évekig manipulálta a férje, akinek szerinte nárcisztikus személyiségzavara van. 

Hajdú Péter Varga Judit-interjúja a korábbi házaspár magánéleti kérdéseiről szólt, ebben Varga Judit volt férje, Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól beszélt részletesen, de nem került szóba sem a Magyar által közzétett hangfelvétel, sem a kegyelmi ügy, sem más fontos közéleti kérdés. Hajdú Péter ezt azzal magyarázta, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem ment bele közéleti kérdésekbe Varga Judittal.

(Kiemelt képünkön Hajdú Péter. Fotó: Youtube-on közzétett videó képernyőfelvétele)

Órákon belül tetőzhet Budapestnél a Duna, amelynek vízszintje most 830 centiméter a fővárosnál - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.