Gyász: elhunyt az RTL Klub munkatársa, Szücs Edit

2020. június 5., 16:23

Szerző:

47 éves korában elhunyt az RTL Klub egyik munkatársa, a programigazgatóságon dolgozó Szücs Edit – tudatta a tragikus hírt a csatorna Facebook-oldala. Szücs Edit a kezdetektől, több mint 20 éve dolgozott az RTL Magyarországnál, súlyos betegség győzte le.

„Neki és csapatának köszönhető, hogy az RTL Klub műsorai a megszokott, magas színvonalon kerültek képernyőre. Editet hatalmas életszeretetéről és munkabírásáról ismerte mindenki. Nagyon szerette a televíziózást. Súlyos betegsége ellenére is amíg csak tudott, dolgozott. Köszönünk neki mindent, hiányozni fog.” – búcsúzott posztjában az RTL. 

Nyugodjék békében.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.