Georg Spöttle: én ebben a háborúban maximálisan Oroszországot támogatom

Georg Spöttle, a fideszes média egyik állandó szakértője nem rejtette véka alá, kinek is szurkol a háborúban.

2022. november 3., 09:21

Szerző:

Georg Spöttle, volt fideszes egyéni képviselőjelölt (aki elmondása szerint azóta is párttag) néhány napja nyíltan be is vallotta az Ultrahang Youtube-csatornának, hogy szakértőként hogyan látja a háborút:

„Én nem rejtem véka alá a nézeteimet, én ebben a háborúban maximálisan Oroszországot támogatom.”

– szúrta ki a 444.hu.

A támogatását azzal az orosz narratívával indokolja, hogy az ukránok 14 ezer kisebbségi oroszt lemészároltak Kelet-Ukrajnában. Említi azt is, hogy Ukrajnában a magyargyűlölők felgyújtották a Magyar Kultúra Házát is 

Spöttle egyébként a műsorban arról is beszélt, hogy már kért vízumot és engedélyt Moszkvától, hogy kimehessen forgatni az orosz frontra – írja a lap.

(Kiemelt kép: Georg Spöttle a Karc FM-ben. Fotó: Georg Spöttle hivatalos Facebook-oldala)

2022. november 29., 17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

2022. november 29., 16:26

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

2022. november 29., 15:43

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).