Füvet rejtett a kályhájába egy férfi Diósjenőn

Egy 27 éves férfi diósjenői lakásán kábítószert foglaltak le a rendőrök. A férfi ijedtében kitépte a marihuána töveket, és a kályhába dugta.

2021. május 22., 20:48

Szerző:

A rendőrség állampolgári bejelentés alapján ment ki a diósjenői családi házba, ahol elfogták az ott lakó 27 éves férfit. A férfi ellen kábítószer birtoklása miatt volt elfogatóparancs.

Miután átkutatták a házat, az egyik szobában alufóliába csomagolt növényi törmeléket, a kályhában pedig több tő kábítószergyanús növényt találtak meg. A növények úgy kerültek a kályhába, hogy a rendőrök érkezésekor a férfi kitépte őket a cserépből, és a kályhába rejtette.  

A növényeket gyorsteszttel megvizsgálták, a teszt THC, míg a tabletták vizsgálata MDMA kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A Rétsági Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelyet követően a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe vitték.

(Kiemelt képünk: police.hu)

 

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.