Fogy a levegő VV Fanni feltételezett gyilkosa körül

A Jogában áll hallgatni! bűnügyi műsor június 17-i adása. A műsorvezető Beck Nóra.

2021. június 20., 10:25

Szerző:

Harmadszor hallgatta meg a bíróság B. Erikát, VV. Fanni barátnőjét. A feltételezések szerint ő az, aki a legtöbb információt tudhatja a valóságshow sztár eltűnéséről. A Jogában áll hallgatni bűnügyi műsorból kiderült, hogy az utolsó tárgyaláson parázs vita alakult ki B. Erika és B. László vádlott között, emellett megtudhatjuk, hogy a férfi továbbra is tagadja, hogy köze lenne Fanni megöléséhez.

A bűnügyi műsor egyik vendége Lichy József, VV Fanni családjának jogi képviselője volt, aki elmondta, B. Erika azért fontos szereplője az ügynek, mivel az áldozatot és a vádlottat is közelről ismerte.

Lichy József elmondta azt is, hogy a tanú és a gyilkossággal gyanúsított férfi egymásra mutogattak a tárgyaláson. A vádlott azt állítja, hogy B. Erika mobiltelefonon keresztül szervezte meg a valóságshow sztár eltüntetését. A gyilkossággal vádolt férfi azt is mondta, hogy ő csak a nő utasításait követte.

A műsorban kitérnek a cellainformációkra is. Ezek alapján viszont B. Erika telefonja nem volt VV Fanni lakásán az adott intervallumban, azt azonban egészen jól le tudták követni a nyomozók, hogy a férfi aznap és másnap merre mozgott: kamerafelvételek vannak arról, hogy beteszi a lány ájult testét az autója csomagtartójába, majd elindul, feltételezhetően Siófokra, aztán tovább a Duna partra.

Kiderült, hogy a nyomozók kizárták azt, hogy a barátnőnek köze lenne a gyilkossághoz. Ettől függetlenül arra a következtetésre jutnak a műsorban, hogy a nő egészen biztos többet tud, mint amit elmondott a vallomásában. B. Erika poligráfos vizsgálaton is megbukott az egyik fontos kérdésnél.

 

“Mondta-e neki B. László, hogy Fannit megölte? Erre a nő azt mondta, hogy nem, de itt bejelzett a poligráf”

– mesélte Lichy József.

Az ügyvéd szerint ebből arra lehet következtetni, hogy a nő ugyan a gyilkosságban nem vett részt, de a férfitől tudhatott arról, hogy megölte VV Fannit. Hogy mire lesz elég a tanúvallomás, és hogy elegendőek lesznek-e a bizonyítékok anélkül, hogy a lány holtteste előkerülne, az még kérdéses. A tárgyalás szeptemberben folytatódik, amikor a bíróság helyszíni tárgyalás keretében végigjárja az összes helyet, ahol VV Fanni feltételezett gyilkosa megfordult a lány eltűnése utáni napokban.

 (Fotó: VV Fanni Official Facebook)