Már nyíltan fenyegeti a pedagógusokat a vásárhelyi fideszes képviselő

„Remélem annyi haszna legalább lesz a státusztörvénynek, hogy a hozzád hasonlók eltakarodnak a pályáról” – írta egy pedagógusnak Cseri Tamás fideszes képviselő.

 

2023. május 8., 18:15

Szerző:

„Remélem annyi haszna legalább lesz a státusztörvénynek, hogy a hozzád hasonlók eltakarodnak a pályáról. Bár kérdés, hogy egyébként mire lennél alkalmazható” – írta pénteken Cseri Tamás fideszes hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő Kovács Szabina tanárnak a Facebookon.

 

A Hvg.hu az eset kapcsán emlékeztetett, hogy a pedagógus, aki Cseri kommentjét kapta, 22 éve dolgozik a hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola magyar-könyvtár szakos tanáraként. Nem mellesleg Kovács közéleti tevékenysége is ismert, idén megyei küldöttnek jelölte a Pedagógusok Szakszervezete is.

Kovács Szabina a Hódpress megkeresésére elmondta: fenyegetésként értékeli Cseri szavait.

Mint fogalmazott „a magamfajta pedagógusok el lesznek bocsátva a státusztörvénynek hála, simán kirúghatnak majd, mert el merem mondani véleményemet. A Fidesz maffiapárt tehát kénye-kedve szerint bocsát el majd pedagógusokat a státusztörvény bevezetését követően”.

***

HELYREIGAZÍTÁS

Az alábbi helyreigazítást Cseri Tamás polgármester kérésére közöljük:

Valótlanul állítottuk, hogy Cseri Tamás nyíltan fenyeget pedagógusokat.
A valóság az, hogy Cseri Tamás azt írta: „Remélem annyi haszna legalább lesz a státusztörvénynek, hogy a hozzád hasonlók eltakarodnak a pályáról”, ez pedig konkrét fenyegetést nem tartalmaz.

(Kiemelt kép: Cseri Tamás - politikusi Facebook-oldala)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.