Dobrev Klára lázas, fáj a feje és fájnak a végtagjai

Az országjárását a koronavírus-fertőzés miatt felfüggesztő DK-s politikus a következő egy-két hetet még biztosan otthon tölti.

2021. március 9., 12:35

Szerző:

Tipikus koronavírusos tünetekről számolt be Dobrev Klára, aki pénteken a Facebookon jelentette be, hogy ő is elkapta a fertőzést. A Demokratikus Koalíció EP-képviselője a Blikknek arról beszélt, hogy lázas, fáj a feje és fájnak a végtagjai. 

Dobrev szerint napi többezres új megbetegedés mellett szinte lehetetlen kideríteni, kitől kapja el az ember a fertőzést. „Olyan gyorsan terjed a járvány, hogy gyakorlatilag már nincs olyan ember, akinek a szűkebb-tágabb környezetében ne lenne fertőzött”– mondta a DK-s politikus, aki úgy véli, a harmadik hullám nemcsak az ő országjárását, de mindenki számításait keresztülhúzta. A következő egy-két hetet mindenesetre biztosan otthon tölti az EP-képviselő.

Dobrev Klára múlt hétfőn kezdett országos körútba, amelynek során Szegeden, Szombathelyen, Tatabányán, Dunaújvárosban és Salgótarjánban is megfordult, de járt a XV. és a XIV. kerületben is, ahol helyi polgárokkal és ellenzéki politikusokkal találkozott.

(Kiemelt kép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) képviselője az Európai Parlament strasbourgi épületében 2019. július 16-án. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.