Vicceskedik Deutsch Tamás: Jakab Péter nyári olvasmánya a teszkós újság

Deutsh Tamás szerint a Tesco-újság a jobbikos politikus legfőbb olvasmánya, mert sok benne a kép.

2021. augusztus 20., 06:43

Szerző:

Csütörtöki posztjában a Fidesz megmondóembere azzal szellemeskedett, hogy az akciós Tesco-újság Jakab Péter nyári olvasmánya.

„A nevük elhallgatását kérő Jobbikosok szerint Jakab falta az olvasnivalót: vékony papír, hatalmas fotók, kevés szöveg, óriási tubusos Piros Arany és párizsi leértékelés. Kell ennél több egy talpig miniszterelnök-jelöltnek?” – írta a Fidesz EP képviselője.

Deutsch Tamás szerint „úgy tűnik, Péter minden tekintetben feltöltekezett a kemény őszre.” A poszt végéről természetesen az  „ennyi” csatakiáltása se maradhatott le.

Korábban Orbán Viktor posztolta ki, hogy mit ajánl nyári olvasmánynak, Jakab Péter kommentelt a poszt alá csúnyát

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője 2021. január 7-én. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.