Vicceskedik Deutsch Tamás: Jakab Péter nyári olvasmánya a teszkós újság

Deutsh Tamás szerint a Tesco-újság a jobbikos politikus legfőbb olvasmánya, mert sok benne a kép.

2021. augusztus 20., 06:43

Szerző:

Csütörtöki posztjában a Fidesz megmondóembere azzal szellemeskedett, hogy az akciós Tesco-újság Jakab Péter nyári olvasmánya.

„A nevük elhallgatását kérő Jobbikosok szerint Jakab falta az olvasnivalót: vékony papír, hatalmas fotók, kevés szöveg, óriási tubusos Piros Arany és párizsi leértékelés. Kell ennél több egy talpig miniszterelnök-jelöltnek?” – írta a Fidesz EP képviselője.

Deutsch Tamás szerint „úgy tűnik, Péter minden tekintetben feltöltekezett a kemény őszre.” A poszt végéről természetesen az  „ennyi” csatakiáltása se maradhatott le.

Korábban Orbán Viktor posztolta ki, hogy mit ajánl nyári olvasmánynak, Jakab Péter kommentelt a poszt alá csúnyát

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője 2021. január 7-én. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.