Itt az ősz, Orbán Viktor kiposztolta, mit olvas nyáron

Aludjál hát, szép természet, csak aludjál reggelig...”

2021. augusztus 19., 12:25

Szerző:

Elmúlt augusztus közepe, korábban sötétedik, a szülők már elkezdtek bevásárolni az iskolakezdésre, az időjárás pedig 20 fok körül mozog. Bátran kijelenthetjük, itt van ősz, itt van újra. Ennek ellenére úgy tűnik, Orbán Viktor miniszterelnököt egy cseppet sem zavarja, hogy ismét eljött a levélhullatás ideje. Szerinte most volt a legalkalmasabb elmondani, milyen olvasmányokat ajánl nyárra.

A művek közt szerepel többek között Helen Russell Egy év a világ legboldogabb országában és Rod Dreher Szent Benedek válaszútján című könyve. A magyar irodalom remekei viszont kimaradtak az idei ajánlóból, köztük Petőfi Sándor verseskötetei is. Talán ezért az évszakzavar.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Tegnap 17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

2022. október 4., 17:12

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.