Bognár György elnézést kért a tegnap esti véleménynyilvánítása miatt

Azt mondta, figyelmen kívül hagyta a történtek komoly lélektani hatását.

2021. június 13., 13:52

Szerző:

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte” – adta ki közleményét Bognár György, korábbi labdarúgó, a Paksi FC vezetőedzője a Paksi FC Facebook-oldalán.

 

Szombaton újra kellett éleszteni Christian Eriksen dán labdarúgó-válogatott középpályást, miután összeesett a Dánia–Finnország Eb-csoportmeccsen. Végül sikerült megmenteni a játékos életét, de sokáig nem lehetett tudni, hogy folytatódhat-e a mérkőzés. Bognár pedig ezen bosszankodott élő adásban, amit sokan rossz néven vettek.

Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek – mondta többek között az UEFA döntésére reagálva.

(Kiemelt kép: Paksi FC Facebook-oldala)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.