Melegpornó-botrány: kiderült, féltékenységbe bukhatott bele Bese Gergő atya

Nagyon úgy tűnik, hogy a melegpornó-botrányba keveredett Bese Gergő bukását a háttérben meghúzódó féltékenységi szál okozta. 

2024. szeptember 11., 13:49

Szerző:

Az elmúlt napokban Bese Gergő – mostanra már explébános – melegpornó-botrányától volt hangos a sajtó, mostanra pedig kiderült, hogy feltehetően egy szimpla féltékenység okozhatta az atya bukását. 

Melegpartikon vett részt 

Mint ismert, a Válasz Online múlt pénteken hozta nyilvánosságra, hogy a Fidesz sztárpapja, a Karmelitát és a Pest Srácok szerkesztőségét és a Megafont is megszentelő Bese Gergő melegpartikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal. A szexuális életével kapcsolatban készült egy akta, ami állítólag a legmagasabb kormányzati köröket is megjárta. A kalocsa-kecskeméti érsek 2024. szeptember 6-i hatállyal felfüggesztette papi szolgálata alól a korábbi dunavecsei plébánost. Szombaton Bese közleményt adott ki, amelyben azt állította, rászedték, bocsánatot kért és bejelentette a visszavonulását. Az RTL Híradóhoz került felvételek azonban arról tanúskodnak, hogy a videókat maga Bese készítette, ami nehezen hihetővé teszi, hogy rászedték volna. 

Bayer Zsolt is kiakadt 

Az ügy kapcsán még Bayer Zsolt is megszólalt, szerinte, amit amit Bese Gergő tett, az ocsmány, undorító és elviselhetetlen. Bayer azt mondja, már önmagában az bajos, ha a cölibátust fogadó pap valakivel szexuális kapcsolatba kerül – mindegy, hogy férfi vagy nő a másik fél. Közölte, nehezen elfogadható, ha valaki beleszeret egy férfiba, és kilép a papi hivatásából, de még ez is emberi dolog lenne. Viszont az, hogy a pap orgiákon kötött ki, nem magyarázható semmivel. Bayer azt mondja, Besének  elmegyógyintézetben lenne a helye. 

Bese Gergő bukásának háttere 

16:04

Az Európai Bizottság új javaslata a szabadban lévő közösségi terekből is kitiltaná a cigarettákat és az elektromos dohánytermékeket függetlenül a nikotintartalomtól. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a vendéglátóhelyek teraszán sem füstölhetnek ezután a dohányosok.