Bayer Zsolt volt az, aki megbukott a gimnáziumban, és nem Nagy Blanka

A fideszes párttagkönyvére a publicista már ötöst kapott.

2019. január 16., 09:06

Szerző:

Amíg Bayer Zsolt és nyomában a kormánypárti sajtó nagy része a 18 éves lányt gimnazista lányt támadja, a 24.hu megkapó ellentmondásra emlékeztet.

– Én harmadikban sajnos buktam oroszból, nem ellenállásból, hanem mert utáltam, és el se mentem a pótvizsgára

– nyilatkozta négy éve a portálnak a Magyar Idők publicistája, aki a párttagkönyvére már ötöst kapott a Fidesz 5. számú büszke tagjaként.

Fotó: Echo TV/YouTube

Mindez azért nagyon szórakoztató, mert Bayer Zsolt haragját egy gimnazista diáklány, Nagy Blanka vívta ki, aki egy decemberi tüntetésen dühös beszédében elküldte a francba Áder Jánost és a Fideszt. Erre reagálva a Magyar Idők publicistája hétfőn az Echo TV Sajtóklub című műsorában , hogy Nagy Blanka „maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat.” A publicista azt is felidézte, hogy gimnazistának lenni mindig egy ethosz volt, még az ő idejében is. Kirohanása utána a Riposttal az élen a kormánypárti sajtó is a gimnazista lányra támadt, azt állítva, hogy a diáklány több tárgyból bukásra áll, és sokat hiányzik az iskolából. Nagy Blanka szerint mindez hazugság, ő pedig jogi lépéseket tesz az ügyben.