Az OMW sem bírja a pánikolók rohamát

Hasonlóan a Mol-hoz, az OMW is készlethiányról számolt be azt követően, hogy az emberek megrohamozták a kutakat.

2022. december 6., 21:26

Szerző:

A Mol-hoz hasonlóan az OMV is logisztikai kihívásról és egyes állomásokon előforduló átmeneti készlethiányról számolt be – írja az olajtársaság levelére hivatkozva az Index.hu.

„A Dunai Finomító alacsonyabb termelése, illetve a jelentősen megnövekedett kereslet miatt Magyarországon üzemanyaghiány tapasztalható. Az OMV Hungária Kft. jelenleg is mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatos importtal biztosítsa az üzemanyag-ellátást” – válaszolta az üzemanyag-ellátásra vonatkozó kérdésre az OMV Hungária.

 

Hozzátették:

A töltőállomásainkra érkező többletforgalom, illetve a hazai stratégiai készletek jelenleg zajló visszatöltése azonban logisztikai kihívást jelent, melynek megoldásán folyamatosan dolgozunk. Ennek ellenére egyes állomásokon az OMV-nél is előfordul átmeneti készlethiány. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást. Megértésüket kérjük az esetleges átmeneti hiányok kezelésének idejére!

– írták a lapnak.

(Kiemelt kép:Frank Hoermann / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)

2024. április 14., 09:05

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.