A kommentelőknek sem tetszett, ahogy a DM elbánt Iványi Gáborékkal

A DM egy újonnan nyílt üzlet egyórányi bevételét ajánlotta fel hajléktalan óvodások részére, majd meggondolták magukat.

2023. október 20., 16:34

Szerző:

A népszerű drogérialánc, a Drogerie Markt (DM) támogatást ajánlott fel az Iványi Gábor vezette Magyar Evangéliumi Testvérközösség egyik intézményének, de kis idő elteltével visszamondták azt. A cég az újonnan nyílt, Corvin Palace-ban lévő üzlet péntek délután 16-17 óra közötti bevételét ajánlotta volna fel a Wesley János Hajléktalan Óvoda számára, ám a karitatív akciót végül lefújták. Indoklásuk szerint azért, mert az „adományozás kapcsán különösen fontos a megbízhatóság és a transzparencia“.

A kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az ügy tisztázásig a támogatást elhalasztjuk – fogalmazott a DM kommunikácis osztálya.

A kommentelőknek feltehetően nem tetszett, hogy a cég hirtelen meggondolta magát, a 22 órája feltöltött promóciós bejegyzésük alá több dühös hozzászólás is érkezett – szúrta ki az RTL.

Az egyik kommentelő azt írta, hogy „a minimum az lenne (miután kirúgták azt, aki MET-es akciójukat így lemondta), hogy ezen a felületen magyarázatot adnak”. Volt olyan felhasználó is, aki a cég indoklását kifigurázva azt írta, ezentúl nem fog vásárolni a DM üzleteiben. A poszt alatt többen jelezték, hogy ezentúl a konkurens drogériánál fognak vásárolni. 

(Képünk illusztráció. Esi Grünhagen / Pixabay)

Tegnap 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.