Az omikron variánsra frissített oltóanyag a közbeszerzési eljárás befejeződésével válik elérhetővé a lakosság számára – tudta meg a Népszava a szakállamtitkártól.

2023. december 8., 07:13

Csütörtökön kora délután érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem ügyeletére, amely szerint Gerendáson egy holttestet és egy kialudt tűz nyomait találták meg.

2023. december 7., 18:46

A Gazdaságfejlesztési Minisztériumot átnevezik, helyébe a Nemzetgazdasági Minisztérium lép.  A minisztérium új elnevezése arra utalhat, hogy a gazdaságfejlesztési minisztert Orbán Viktor még több felelősséggel ruházza fel, és a továbbiakban még meghatározóbb szerepe lehet. A tárcát továbbra is Nagy Márton vezeti. Varga mihály azt ígéri: élni fog a vétójogával ha azt látja, hogy veszélybe kerültek az államadóssággal vagy a költségvetési hiánnyal kapcsolatos célkitűzések. 

2023. december 7., 17:59

Hajnal óta folyamatosan dolgoznak a tűzoltók a havazás okozta károk felszámolásán, elsősorban a Dunántúlon, valamint Budapesten és környékén kérték a segítségüket leszakadt vezetékek, kidőlt fák, eltorlaszolt utak miatt – közölte csütörtökön a katasztrófavédelem.