23 millió forintos mosdófelújítást fedezett fel Hadházy Ákos a győri Aranyparton

A független képviselő szerint ebből a pénzből újat is építhettek volna.

2021. július 26., 08:47

Szerző:

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő újabb érdekes beruházást talált, most a győri Aranypart II mosdójának felújításáról tett közzé képeket Facebook-oldalán. Bejegyzésében egy győri lakos véleményét osztotta meg, aki szerint a 23 millió forintos felújítási költség ellenére nem sok minden változott, majd megjegyezte: ebből az összegből talán egy új épület is kifért volna, még az elszállt anyagárak mellett is. 

A férfi és női öltöző mellett egy elsősegély nyújtó helyet is magába foglaló épületben a győri lakos elmondása szerint amellett, hogy kifestették kívül-belül az épületet, új csempét raktak fel és új tetőt kapott, érdemi változás azonban emellett nem tapasztalható. „A vízvezetéken valószínűleg nem változtattak sokat vagy semmit, mert csak egyetlen cső van a kézmosóhoz hideg vízzel és egy a zuhanyhoz meleggel. Korábban csak hideg víz volt, most meg csak meleg” – olvasható a képviselő bejegyzésében. 

A politikus az elmúlt hetekben több strandberuházást is bemutatott az oldalán, kezdve a százmillió forintos, raklapokból álló nyékládházi strandtól, a 21 millió forintos bezárt wc-n át az 50 millió forintból felújított, fürdőzésre mégsem alkalmas kunszentmártoni strandig. Ez utóbbi bejegyzésében Hadházy felhívta Győr polgármesterének, dr. Dézsi Csaba figyelmét, hogy nem a várost támadja, sőt nem is ő teszi fel a kérdést, hanem egy ott élő, aki több elégedetlenkedő helyi véleményét tolmácsolja. 

(Kiemelt kép: Hadházy Ákos Facebook-oldala)