Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy igazán a szerencse fia lesz a jövő héten

Ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor elmondhatja majd magáról a jövő héten, hogy ön a szerencse fia/lánya!

2023. november 11., 20:07

Szerző:

A jövő heti horoszkóp igazán szerencsés hetet ígér különösen a következő 3 csillagjegy számára. Olvasson tovább, ha kíváncsi, az ön csillagjegye is a szerencsés csillagjegyek közé tartozik-e ezúttal!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Roppant szerencsés hét előtt áll az Oroszlán. Ezt azt jelenti, hogy bármibe is fekteti az idejét ezekben a napokban, az kiállja az idő próbáját. Ha szerződést ír alá vagy egy kapcsolatot a következő szintre emel, tudjon róla, hogy amit most elkezdett, azt mindig a szerencse fogja kísérni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez egy olyan hét lesz, amikor a magánéletében minden remekül alakul majd, mintha a körülmények arra esküdtek volna össze, hogy ön boldog legyen. Ha van párja, vele jobban egymásra hangolódnak, mint valaha, ha pedig a szingli, jó esély van arra, hogy a szerencse most sodorja önöket egymás mellé egy igen fontos személlyel. A családjával és a barátaival szintén közelebb kerülnek egymáshoz, az emberi kapcsolatai tényleg a helyükre kerülnek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mintha a gondolataiban olvasnának, ezekben a napokban igazán szerencsével fog járni: pont azt kapja, azt találja meg, amire vágyott, holott nem is árulta el, sőt, talán még ön maga sem tudta teljesen biztosan, hogy mire vágyik! Persze lehet, hogy a jövőben ezt érdemesebb nem a szerencsére bízni: kérjen, és kapni fog, ha valamire szüksége van, ne legyen rest pontosan megfogalmazni, hogy mi az!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)