Szerelmi horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek hozza a legtöbb romantikát-szenvedélyt Halloween hétvégéje

Halloween elvileg nem éppen a romantikáról szól, de a szerelmi horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek mégis igen!

2022. október 29., 20:06

Szerző:

Szerelem, romantika, flört Halloween és mindenszentek hosszú hétvégéjén? A horoszkóp szerint igen – méghozzá elsősorban a következő 3 csillagjegy számára lesz érzelmekben gazdag a Mindenszentek napján véget érő négynapos víkend.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy összeveszést és egy nagy békülést is jelez előre a horoszkóp erre a hosszú hétvégére azoknak, akik az Ikrek csillagjegyben születtek. Egy olyan konfliktus lesz ez, amit nem lesz éppen fél perc feloldani, de fontos, hogy meg tudják beszélni a dolgot, hogy a feszültség és a frusztráció helyét átvehesse a megértés, a harmónia, sőt, akár a szenvedély.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezekben a napokban minden érzést dupla olyan erősen érez – mintha a lelkében szóló zene fel lenne hangosítva. És igen, időnként még a kívülállók is hallják majd, mi tombol, dübörög vagy éppen andalít odabent. És ez így van rendjén: arra van ez a hétvége, hogy együtt rezegjen az univerzum dallamával!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van valaki, akiben beindítja a kémiát ezekben a napokban. Ha önnek is van kedve elmerülni a vonzás tudományában az illetővel, akkor ebből akár még egy szenvedélyes kaland, sőt, még annál is több is lehet. Ha azonban ön nem nyitott az illető felé, lehet, hogy meg sem fogja tudni, kiről van szó.

(Kiemelt kép: Shutterstock/gpointstudio)