Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy egy nagy összeget kap kézhez a héten

A pénzhoroszkóp nagy összeg érkezését jelzi előre a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a jövő hétre.

2024. augusztus 18., 20:01

Szerző:

Bár most a nemzeti ünnep miatt továbbra is hétvége van egészen szerdáig, azért a hétfővel mégiscsak új hét kezdődik, ezért nézzük meg, melyik 3 csillagjegy számára a legpozitívabb a pénzhoroszkóp előrejelzése a most kezdődő egyhetes periódusra!

Szűz (08.23.–09.22.)

A horoszkóp egy önnél idősebb személy alakját jelzi előre, akitől pénzmozgás indul el az ön irányában. A Szűz tehát extra bevételre számíthat a héten, ami lehet akár ajándék is, de az szintén előfordulhat, hogy az illető valamilyen egyéb címen fizet ki önnek egy szép összeget.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy a nyári szabadságolásoknak-szünetnek lassanként vége és a héten elkezd újraindulni az élet, az ön karrierje is nagyot lép majd előre, ha ön is akarja ezt. Az élet lehetőséget kínál most arra, hogy tovább, illetve feljebb lépjen, illetve hogy a vagyonát gyarapítsa. Használja ki a lehetőséget, és szignifikáns plusszal zárja majd ezt a hónapot!

Halak (02.19.–03.20.)

Ha úgy vesszük, jár önnek ez az összeg, ami a jövő héten végre meg fog érkezni. Ha nem is feltétlenül azért, mert kemény munkával érdemelte ki, de remekül meglesz a helye, és végre itt volt az ideje egy kis anyagi előrelépésnek! Örüljön neki, használja fel, ossza majd be okosan!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)