Hosszú hétvégi horoszkóp, 2024. augusztus 17-20.: a Bakot nem a racionalitás vezeti, a Halakban új energia támad

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre az augusztus huszadiki hosszú hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 16., 20:06

Szerző:

De jó nekünk, ezúttal hosszú a hétvége, tehát szombattól keddig szól a hétvégi horoszkóp! Ha legörget a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, megtalálja, mit üzennek önnek erre a négy napra a csillagok. És ne feledje: várjuk vissza az ünnepi víkend minden napján a 168.hu-n, ahol a friss hírek mellé asztrológiai összeállításokat talál majd minden nap a Horoszkóp rovatban.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy önhöz közel álló személynek az ön segítségére van szüksége. Ne legyen rest kisegíteni az illetőt, legyen ott mellette, szánja rá az időt és az energiát! Ez most egy olyan helyzet, amikor saját magának is ad azzal, ha másnak ad.

Bika (04.20.–05.20.)

Rendkívül sok új információ jut el önhöz ezen a hétvégén, de figyeljen oda különösen a hírfolyamra, mert lesz közte valami, amit könnyen félreérthet, és egy másik állítás, ami pedig egyszerűen nem igaz. Bízzon az éleslátásában, ne legyen gyanakvó, de ne is tegye félre a józan eszét!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hosszú hétvégén felismer valamit, ami teljesen feleslegesen fárasztotta önt, elvonva ezzel az igazán fontos dolgokhoz szükséges energiát. Engedje is el azonnal ezt a valamit, koncentráljon arra, ami segít abban, hogy önmaga legjobb verziójaként szeretettel teli életet élhessen!

Rák (06.22.–07.22.)

Régóta dédelgetett céljának megvalósítása csak akkor lehetséges, ha valakit beavat és közös erővel fognak neki a dolognak. Álljon össze valakivel, erre ez a hosszú hétvége remek alkalmat kínál, az illető ráadásul hasznos tanácsokat is ad önnek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Két ellentétes érzelmet hoz majd a hosszú hétvége: egyrészt csalódnia kell valamiben, amiben pedig igencsak reménykedett, de másrészt siker koronázza egy másik tervét. Figyelje meg, nem hajlamosabb-e a csalódásnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani, a sikerről pedig ripsz-ropsz megfeledkezni...? Merthogy fordítva lenne ideális.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kissé mikroszkóp alatt érzi majd magát ezen a hétvégén: bármit tesz, azt közelről megfigyelik, mindennek nagy következményei lesznek, a legkisebb dologból is véleménykülönbség alakulhat ki. Ne legyen lámpalázas, hiszen mindene megvan, ami ahhoz kell, hogy egy ilyen időszakon végiglavírozzon: bízzon az önben levő emberségben, ügyességben és kedvességben!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy szerencsés találkozás rengeteg fényt fog csempészni ebbe a különleges hétvégébe. Rengeteg minden nem úgy fog alakulni, ahogy most számít rá, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme tervezni. Meglátja, meg fogja találni az arany középutat a kontrollmánia és a gyeplőnek a lovak közé dobása között.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különleges hatalom lesz a hosszú hétvégén a Skorpió kezében: amit most tesz vagy mond, sokkal nagyobb hatást válthat ki, mint gondolná. Tartózkodjon tehát a negatív beszólásoktól és kommentektől, mert ismeri, hogyan működik az univerzum: a negativitás előbb vagy utóbb visszajut önhöz, azaz minden vágással végső soron saját magát is megsebzi. Azonban ha pozitív energiákat ad ki magából, ezek térnek majd önhöz vissza megsokszorozódva.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezen a hétvégén a 14-es szám bír majd nagy jelentőséggel a Nyilas csillagjegy szülöttei számára. Figyelje majd, hol jelenik meg ez a szám, különösen egy önnél idősebb illetővel kapcsolatban, mert fontos személyt, fontos eseményt jelez!

Bak (12.22.–01.19.)

Általában racionális embernek tartja magát, de ezekben a napokban különösen erősen befolyásolják majd önt az érzelmei. Ezzel mindaddig nincsen semmi gond, amíg pozitív érzelmeire hallgat a félelem, gyűlölet vagy irigység helyett, és amíg tudatában van annak, hogy érzelmi alapon cselekszik.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy furcsa feszültség vagy hangulat lengi majd be a hosszú hétvégét. Ezúttal feleslegesen próbálja nyomozni az okokat: van, amikor az ilyesmire nem lehet logikus magyarázatot találni. Lesz valami a levegőben, ami nem pozitív, nem negatív, csak más. Ne próbálja megfejteni, inkább élvezze!

Halak (02.19.–03.20.)

Talán egy ideje már meg is figyelte, hogy van mostanában önben egy olyan energia, amit nem ismer korábbról. Ez a hosszú hétvége megmutatja önnek, mi ez az energia és hova viheti önt, ha kihasználja és szabadjára engedi.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Friends Stock)