Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy a jövő héten nagyobb összeghez jut majd hozzá

Ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor anyagilag nagyon jól jár majd a jövő héten!

2023. november 18., 20:07

Szerző:

A jövő heti előrejelzésből ad előzetest az alábbi horoszkóp-összeállítás. Azt a 3 csillagjegyet emeljük ki alább, akiknek a november 20-án kezdődő hétre a legpozitívabb az előrejelzés a pénzt, anyagiakat illetően.

Bika (04.20.–05.20.)

Több szempontból is rendhagyóan alakul majd anyagi szempontból ez a hét a Bikának. Lesznek ugyan extrakiadások, de ezeket bőségesen ellensúlyozni fogják az extrabevételek, amik több forrásból is érkeznek majd. Figyeljen oda a tartalékképzésre, ne költsön el mindent azonnal, mert év végéig még jól jöhet, ha most félre tud tenni egy picit!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrekhez felé egy családtagtól vagy rokontól érkezik pénz a héten a horoszkóp szerint. Figyeljen a körülményekre, hogy pontosan mikor és milyen feltételekkel jut el ez az összeg önhöz, mert később nagy jelentősége lehet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Pénzügyileg egy egyértelműen pozitív időszak kezdődik most az Ikreknél azzal, hogy érkezik egy kis extra bevétel. Ez nem lesz egy eget rengető összeg, de nyitánya lesz egy hosszabb periódusnak, ami anyagilag kifejezetten kedvező lesz az ön számára további bevételekkel és elmaradó költségekkel, megvalósuló megtakarításokkal. Ha odafigyel a pénzre, ez a periódus akár hónapokig is eltarthat!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)