Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek pénzt hoz a nyuszi

A pénzhoroszkóp szerint a következő 3 csillagjegy számára lesz anyagilag a legkedvezőbb a most kezdődő időszak.

2023. április 4., 14:47

Szerző:

Az elkövetkezendő egy hétre szóló pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb. Mutatjuk, kik azok, akik húsvét időszakában a leginkább számíthatnak anyagi gyarapodásra.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szokásosnál több munka, illetve váratlan munkalehetőség zuhan be az elkövetkezendő napokban. Szintén előfordulhat, hogy más feladata is önre hárul. Ha úgy dönt, a pihenést későbbre halasztja, és bevállal belőle valamennyit, anyagilag mindenképpen megéri majd! Rengeteg ötlete van, valósítsa meg őket, akár egy új vállalkozás elindításán is elgondolkodhat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A most következő hétben figyeljen testvérei, illetve más rokonai tanácsára! Érdemes lesz megfogadnia, amit mondanak, de persze csak azután, hogy egy picit utánanézett, a megfelelő emberre hallgat-e. A jótanács kedvező eredménye az ön pénzügyi helyzetén még ebben a hónapban megmutatkozhat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió anyagilag szerencsés időszaknak néz most elébe. Talán ön is érzi, hogy önbizalmával mostanában sikerül bevonzani, amire vágyik, és ez az anyagiakban is megmutatkozik majd a most következő napokban. Semmi sem tart örökké, ez a korszak sem fog, szóval vigyázzon, ha pluszpénzhez jut, ne költekezzen ki túlságosan!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)