Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek holnaptól anyagi felívelést hoz a Szűz hava

Holnap kezdődik a Szűz hava, és a pénzhoroszkóp szerint ez a következő 3 csillagjegy szülöttei számára igazán jó hír.

2023. augusztus 22., 12:06

Szerző:

Nézzünk bele a pénzhoroszkóp előrejelzésébe most, hogy a mai nappal véget ér az Oroszlán hava, és holnapra átlép a nap a Szűz csillagjegybe! A kilátások a most kezdődő egy hónapra a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabbak.

Kos (03.21.–04.19.)

Érdemes volt spórolni, időt, energiát és pénzt befektetni és odatennie magát az elmúlt időszakban, kedves Kos, mert amint azt a következő hetek megmutatják, erőfeszítéseit most fogja díjazni a sors. Segíts magadon, az Isten is megsegít – tartja a közmondás, és ez önre különösen igaz lesz most, mert az öngondoskodás eredményén felül meg további pénz is áll majd a házhoz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ahogy a nyári szabadságolásoknak-szünetnek vége és újraindul az élet, az ön karrierje is nagyot lép majd előre – legalábbis akkor, ha ön is akarja ezt. Az élet lehetőséget kínál most arra, hogy a szakmai pályáján tovább, illetve feljebb lépjen, hogy vagyonát gyarapítsa. Használja ki a lehetőséget, és szignifikáns plusszal zárja majd ezt a hónapot!

Bak (12.22.–01.19.)

Több szempontból is rendhagyóan alakul majd anyagi szempontból a most következő időszak a Bak csillagjegy szülöttei számára. Lesznek extrakiadások is, de ezeket bőségesen ellensúlyozni fogják az extrabevételek, amik több forrásból is érkeznek majd. Figyeljen oda a tartalékképzésre, mert év végéig még jól jöhet, ha most félre tud tenni egy picit!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Africa Studio)