Napi horoszkóp, 2024. október 15.: a Vízöntő tudja, mikor van szükség a józan észre, a Halak energiái megsokszorozódnak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. október 14., 20:02

Szerző:

Eljött az ideje, következzen hát a keddi napi horoszkóp! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el, mit ír önnek mára az előrejelzés.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos ma, talán egy véletlennek, talán valami egészen másnak köszönhetően megússza egy korábbi tette következményeit. Ha akarja, ez lehet a vége a történetnek. Ha akarja, akkor azonban valami fontosat tanulhat a dologból és egy életre módosíthat valamin.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika mai napjának egy része valami igazán értékes körül forog majd. Tegye fel azonban a kérdést: hát akkor most ez a dolog van önért vagy ön van a dologért? Ki a tulajdonosa kinek, ki diktál kinek, ki alkalmazkodik kihez?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Más baja az Ikrek számára önismereti lecke lehet ezen az egyszerű hétköznapnak tűnő kedden. Akkor tudja meg magáról, hogy ön igazából milyen ember, amikor valaki bajban van az ön környezetében. Nézzen hát körül, észreveszi egyáltalán, hogy ki szenved szükséget?

Rák (06.22.–07.22.)

Egy gyerekkori élményét fogja ma újra átélni a Rák. Meglepő, mennyire pontosan elő tud jönni mennyire sok részlet! Mi volt az, ami így előhozta ezt az emléket? És ami még fontosabb: még mindig ugyanúgy érez, mint annyi évtizeddel ezelőtt, kisgyerekként?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Akármilyen nemű is ön, a női energiák lesznek ma azok, amik igazán különlegessé tehetik a mai napját. Mindenkiben van valamennyi a női és a férfi természetből egyaránt, ennek a keddnek azonban az a meghívása, hogy az önben lakó nővel lépjen kapcsolatba, tegye azt, amit ő diktál!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az egyenes haj is össze tud kócolódni, az egymás mellé tett kábelek érthetetlen módon mintha maguktól gabalyodnának egymásba. Szinte lehetetlen módon keletkezik ma gubanc a napban, és talán jobb ha tudja, hogy ezúttal a megoldáshoz nem az visz közelebb, ha megpróbál rájönni, hogy mi okozta a gordiuszi csomót...

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma a Mérlegre esik a választás: meglátja, több közül önt kerül kiválasztásra. Figyelje meg, hogyan éli meg, hogy ön lett az! Több érzelmet is kelt majd önben ez az esemény, és ezek akár egymással némileg ellentétesek is lehetnek majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap jó emlékeztető a Skorpió számára: vegye észre, hogy a konfliktus, amiben részt vesz, igazából nem az ön konfliktusa – csak úgy rámaradt önre, csak úgy találta és felpróbálta. De ha fel is vette, lássa be, hogy igazából önmaga csak akkor lehet, ha ezt az ellentétet megtanulja elengedni. Ne vigye tovább az ellenségeskedést!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas azzal szembesül ma, hogy valamiben sokkal több van, mint gondolta volna. Tovább tart, tovább bírja, többet tartalmaz, lassabban ürül ki vagy fogy el, mint gondolta volna. Ne legyenek kétségei: nem ez az egyetlen dolog a mai napban, ami felfedezetlen mélységeket rejt, csak ez a leglátványosabb!

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a nap egy kicsit máshogy indul, mint ahogy az átlagos hétköznapok szoktak, és ez jó emlékeztető arra, hogy ne szürküljön bele a szokásos rutinba. A mai éberségével úgy fogja érezni, hogy máskor csak úgy alvajáróként ballag végig a napon: ez a kedd azonban meghívja önt arra, hogy mindent érezzen, ne zárja be soha az érzékszerveit. Az élet nem csak a hétvége, nem csak a szép pillanatok, hanem ez a mai, őszi, hűvös kedd is, ez a pillanat is, amikor a horoszkópot olvassa. Legyen itt, érezze, élvezze!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem mindig megy könnyen, hogy az ember tényleg az eszével döntsön, amikor a józan logikára van szükség, de a szívére hallgasson, amikor a helyzet empátiát kíván meg. Nos, a Vízöntő nagyon jól érzi majd ezen a napon, hogy mikor melyik eszköztárat vegye elő, de vigyázzon, mert másoknak nem megy majd ez ilyen könnyen az ön környezetében. Legyen türelmes, segítsen!

Halak (02.19.–03.20.)

Fókuszáljon ma a kezei erejére! A bennük lakozó, illetve az általuk kifejezhető alkotó, támogató és gyógyító energiákat a mai nap megsokszorozza. Érintsen, tartson meg, kreáljon, gyógyítson, adjon ma – erre van a keze!

(Kiemelt kép: Shutterstock)