Napi horoszkóp, 2024. május 17.: Az Oroszlán életébe betoppan egy régi ismerős, a Skorpiónak támogatásra van szüksége

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. május 16., 20:00

Szerző:

Itt a pénteki napi horoszkóp, olvassa el! 

Kos (03.21.–04.19.)

A nap folyamán egy ponton azt fogja érezni, hogy semmi sem úgy alakul, a hogy tervezte, de ne ítélkezzen túl korán! Hamarosan történik valami, ami rengeteg dolgot teljesen más megvilágításba helyez, így át kell majd értékelnie mindazt, amit eddig szerencsétlenségnek gondolt. 

Bika (04.20.–05.20.)

Kezdi unni a sok tennivalót, és már inkább a pihenésre fókuszálna. Azonban inkább ne keressen kibúvókat, mert pont ma van az a nap, amikor, ha tényleg odateszi magát, rengeteg újdonságot találhat, és hatalmas sikerélményekre számíthat. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, de közben arra is figyelnie kell, hogy ezt úgy kommunikálja le, hogy ne bántson meg másokat maga körül. Lélekben pedig inkább készüljön a hétvégére, mert rengeteg jó dolog vár önre. Végre lesz ideje lazítani és önmagát előtérbe helyezni.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a nap az újrakezdésről fog szólni. A szakmai és a magánéletében is nagy változások jönnek. Ne aggódjon azonban, mert semmi negatívra nem kell gondolnia. A családtagjai és a barátai pedig mindenben támogatni fogják, így sokkal egyszerűbb lesz alkalmazkodnia az újdonságokhoz. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régi ismerős teszi majd különlegessé a napját. Egy jó beszélgetés és sok nevetés, ami segíteni fog abban, hogy pozitívabban lássa az elmúlt napokat. A hétvégén pedig lehetősége lesz arra, hogy kipihenje a hét fáradalmait. Élvezze ki az élet adta lehetőségeket! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Bár ön készen áll arra, hogy elmélyítse a kapcsolatát a szeretteivel, próbálja meg az érzéseit úgy kifejezni, hogy azzal ne feszegesse senki határait! Van köztük valaki, aki egyelőre nem áll készen megosztani a gondolatait, és ezt tiszteletben kell tartania.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne érezze magát nyomás alatt, hanem inkább lássa be, hogy nem kell megfelelnie mindenki elvárásainak! Ezen a pénteken egy olyan eseményt élhet át, amely inspirációt vagy motivációt adhat önnek a jövőre nézve. Este pedig egy finom vacsora mellett mindent kibeszélhet a barátaival. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kissé erőtlenül indul a napja, de szerencsére nap közben egy olyan támogató közegben találhatja magát, ahol hamar jobb kedvre derül. Ne féljen elmondani a bizalmasának, ha bántja valami, mert higgye el, utána ön is megkönnyebbül!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megtapasztalja, mekkora szabadságot ad, ha az ember elengedi a múltat, vagy legalábbis azt belőle, ami cserben hagyta, ami visszatartotta. Itt az ideje, hogy leszámoljon a múlt hazugságaival, vagy legalábbis igazzá tegye őket!

Bak (12.22.–01.19.)

A bizonytalanság, önbizalomhiány sokáig hátráltatta önt bizonyos dolgokban, de ma képes arra, hogy legyőzze az egyik legnagyobb félelmét. Ezért is jön rá, hogy az önismeret rendkívül fontos, de közben azt is megtanulja, hogy saját magát kell előtérbe kell helyeznie. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy beszélgetés egy kedves kollégájával egy új kis világba enged bepillantást az ön számára. Használja ki a lehetőséget, és közben egy igaz barátra is szert tesz. A nap többi részében pedig fókuszáljon arra, hogy a munkáját a lehető legjobban lássa el, hogy a főnöke elégedett legyen. 

Halak (02.19.–03.20.)

Az őszinte és nyílt kommunikációnak megvan az eredménye: egy fontos dolog tisztázódik végre a mai napon, amit nem értett eddig, vagy lehet, hogy tudatában sem volt annak, hogy igazából nincs teljes mértékben tisztában a tényekkel. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)