Napi horoszkóp, 2024. június 13.: a Bika megpillantja saját gyermeki énjét, a Vízöntő felfedez valami újat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. június 12., 20:04

Szerző:

Nézzük, mit ír a csütörtöki napi horoszkóp! Görgessen lejjebb a születési dátuma szerinti csillagjegyhez, és olvassa el az asztrológia önnek szóló, aktuális üzenetét!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagy az esélye annak, hogy ma valamilyen tettével vagy mondatával meghökkent vagy akár egyenesen megbotránkoztat valakit. Ne provokáljon szándékosan: ami kicsúszik a száján vagy véletlenül megtörténik, már az is bőven elég, ne tegyen rá szándékosan egy lapáttal, mert ez nem annak a napja, amikor az ilyesmiből bármi jó kisülhet!

Bika (04.20.–05.20.)

Gyermeki önmagával fordítja önt szembe a mai nap. Egykori énjét pillanthatja meg egy élményben, és ne gondolja egy pillanatig se, hogy nincs üzenete annak, hogy a sors pontosan most állítja ön elé a múltat. Egy fontos élmény lesz ez, és önön múlik, hogy megélje, átélje, a szívébe zárja és tanuljon belőle.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem ez lesz a hét legegyszerűbb napja az Ikrek számára: néha úgy érzi majd, acélból kéne lennie az idegeinek. De jobb, ha már most tudja, hogy ha ezt a csütörtököt átvészeli, a következő napok jóval egyszerűbbek lesznek.

Rák (06.22.–07.22.)

Megtorpanást, lezárulást jelez előre a Rák mai horoszkópja. Ez azt jelenti, hogy egy folyamat ma váratlanul és hirtelen abbamarad. Ez lehet pozitív és negatív esemény egyaránt, attól függ, honnan nézzük (és hogy ki nézi). Könnyen lehet azonban, hogy csak ideiglenes megakadásról van szó, és egy idő után minden folyik majd tovább a megszokott mederben.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengeteg manapság a hamis lázadó, és ön a mai napon pont egy ilyen személlyel kerül majd kapcsolatba. Legyen figyelmes azokra, akik azt állítják, hogy lázadnak: lehet, hogy annyira azért nem is gondolják komolyan az egészet, sőt, könnyen lehet, hogy egy csomó dologban éppen, hogy kiszolgálják azt, aki ellen saját bevallásuk szerint küzdenek.

Szűz (08.23.–09.22.)

A takarítás, tisztítás és rendrakás napja ez a mindig precíz és alapos Szűz életében. Azt ön tudja jobban, hogy milyen típusú rendrakásra van a legjobban szüksége: a fizikai környezetét kell-e megtisztítani, vagy inkább az önt körülvevő személyek-energiák között kell-e inkább rendet rakni, esetleg az a legfontosabb, hogy a lelkében-elméjében a helyükre kerüljenek a dolgok. Döntse el és lásson munkához, mert ennek ma van a napja!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon az univerzum elsősorban a művészeteken keresztül próbálja a Mérleget megszólítani. Hallgasson zenét, olvasson szépirodalmat, menjen el kiállításra és rengeteg egyéb lehetőség van még – az biztos, hogy a művészetek különösen inspirálóan hatnak ma önre, többet tud meríteni belőlük, mint máskor.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A minőség és a mennyiség közül a mai nap az utóbbinak kedvez az ön életében. Sok mindenre képes, rengeteget tud teljesíteni, de a részletes-aprólékos munka ma nem az erőssége. Szóval vágtasson bátran keresztül ezen a napon, de holnap talán érdemes egy pillanatra visszatekinteni és leellenőrizni, hogy minden jól ment-e.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy hatalmas igazság közelébe kerül ma. Bejut ugyan a szentélybe, de nem biztos, hogy meg is fogja tudni ismerni ezt a bizonyos igazságot. Tartsa nyitva a szívét és az elméjét egyaránt, mert mind a kettő kell ahhoz, hogy ezt az igazságot teljes egészében be tudja fogadni!

Bak (12.22.–01.19.)

Jelentős előrelépést könyvelhet majd el a Bak a mai nap befejeződésekor. Az útnak ugyan ezzel még nem ért a végére, de ennyi előrelépés is sok erőt-inspirációt ad a következő lépéshez: a lényeg, hogy ne álljon le a dolog, ne álljon meg az élet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára a felfedezés napja lesz ez a hétköznapinak ígérkező csütörtök. Bár így is lesz egy csomó szokásos, uncsi dolog a napjában, de kap egy lehetőséget arra is, hogy egy teljesen új, izgalmas területet fedezzen fel.

Halak (02.19.–03.20.)

Először pillanthatja ma meg a Halak egy jövőbeni, nagy esemény körvonalait. Ne legyen türelmetlen, mindennek eljön majd a maga ideje, az univerzum egyelőre csak ennyit mutat meg a jövőből. Ez minden bizonnyal annyit jelent, hogy most még csak ennyi információra van önnek szüksége.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Monkey Business Images)

Horoszkóp