Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek még a héten teljesül egy kívánsága

A következő 3 csillagjegynek még hátra van a hétből egy gyönyörű pillanat: megkapják, amire vágytak.

2024. június 12., 12:06

Szerző:

Ahogy szoktuk, ma este is érkezik majd a holnapi napi horoszkóp, de most következzen egy speciális asztrológiai összeállítás, hiszen a prognózis három csillagjegy számára is egy szép pillanatot jelez előre erre a hétre. Alább találja, kik azok, akik arra számíthatnak, hogy hamarosan teljesül egy kívánságuk.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Jól fog járni az a most következő napokban, akinek a Mérleg drukkol, akiért a Mérleg szorít, akiért a Mérleg mond imát! Amit ön kíván valaki más számára, az a héten valóra fog válni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Be kell vallanunk, hogy a fenti cím a Nyilasra nem feltétlenül lesz igaz mégsem: merthogy könnyen lehet, hogy nemcsak egy kívánsága fog teljesülni, hanem kettő vagy még több is! A Nyilast most igencsak a kegyeikbe fogadták a csillagok, élvezze, hogy az univerzum végre hallgat önre, megkapja majd, amit szeretne!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő egy hozzá igen közel álló személytől, lehet, hogy egy jóbaráttól vagy családtagtól kap meg valamit a héten, amire már régóta vágyott. Kettejük kapcsolatában utólag minden bizonnyal mérföldkőnek számít majd ez az esemény. Legyen ott, fogadja el, engedje, hogy az öröm és a hála eltöltse a szívét!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anna Om)

Horoszkóp