Napi horoszkóp, 2024. január 9.: a Bika megismer egy titokzatos idegent, az Oroszlánt egy kalap alá veszik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. január 8., 20:02

Szerző:

Elkészült az ön számára a keddi napi horoszkóp! Görgessen le alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el, mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Boldog nap elé néz a Kos. A munkahelyén és a magánéletében egyaránt flottul mennek majd ma a dolgok. A barátaival töltött idő segít abban, hogy pozitívabban nézzen az egész életre, valamint a társaságából valakivel akár közelebb is kerülhetnek egymáshoz. 

Bika (04.20.–05.20.)

Habár a hétfő nem telt a legizgalmasabban, a kedd már annál inkább szórakoztató lesz! Egy váratlan fordulat teszi majd izgalmassá a napot, sőt, megismerhet egy titokzatos idegent is, akinek hamarosan kicsi, de mégis fontos szerepe lesz a dolgok alakulásában. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Megígért valamit, amihez valójában semmi kedve sincsen, de fogalma sincs róla, hogyan mondjon nemet az illetőnek, akinek ígéretet tett. Nos, ideje megtanulnia, hogy elsősorban a saját lelki békéje a fontos, ezért ne féljen kiállni azért, amiben hisz, és nyugodtan mondja meg, ha egy szituáció kényelmetlen önnek.

Rák (06.22.–07.22.)

Történik ma valami, ami miatt ezen a kedden jóval könnyebb lesz túlesni a nehéz munkanapokon, mint általában. A Rákban ezen a napon ezen kívül erős a kommunikációs készség és az empátia, könnyen el tudja érni, hogy akivel beszélget, jobban megnyíljon önnek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma nyilvánvaló lesz az ön számára, hogy valaki azt gondolja önről, hogy ön egy bizonyos csoport tagja – de az illető téved, hogy önt másokkal vette egy kalap alá. Nem feltétlenül a mai nap az ideje annak, hogy kijavítsa az illető tévedését (de ha úgy érzi, tisztázza nyugodtan most rögtön a dolgot!), de előbb-utóbb eljön úgyis az igazság pillanata. És legalább most már kicsit jobban érti, az illető miért úgy viszonyult önhöz eddig, ahogy.

Szűz (08.23.–09.22.)

Rengeteg a teendője otthon és a munkahelyén is, és úgy érzi, hogy az egyiknek egyértelmű prioritása van a másikkal szemben. A mai nap egy megoldást kínál: gondolkozzon el, beszéljen erről valakiről, nem lehet, hogy a prioritás helyett az egyensúly jobb kulcsszó lehetne?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma végre úgy fog ébredni, hogy készen áll az új kihívásokra! Ez nagyon jó hír, mert lesz belőlük bőven, különösen a munkahelyén, ahol most tényleg be tudja majd bizonyítani, hogy mennyire jó munkaerő és mennyit fejlődött az elmúlt időszakban.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Csalódni fog a munkahelyén, mert úgy fogja érezni, hogy a felettesei semmit sem teljesítenek a kérésekből, amikkel eléjük álltak. Talán itt az ideje, hogy a finomkodás helyett kész tények elé állítsák őket, és megszerezzék azt, ami tényleg jár. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincsen nagy energiája arra, hogy pluszfeladatokat vállaljon, de van valaki az ön környezetében, aki még önnél is jobban el van havazva – az illető nagyon nagyra értékelné, ha egy kicsit besegítene neki. A kapcsolatukban fordulópont lehet ez a nap, ha ön úgy akarja. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy barátja fontos témában kéri ki a véleményét, de fél elmondani az igazat, mert attól tart, hogy megbántaná az illetőt. Nos, a barátjának most tényleg őszinteségre és egyenességre van szüksége, szóval a megoldás az lesz, ha ön tényleg brutálisan őszinte.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki négyszemközt szeretne ma beszélni önnel, ami először ijesztőnek-aggasztónak tűnhet. Nos, egyáltalán nem kell aggódnia, mert az illető egy végső soron pozitív dolgot szeretne közölni önnel, szóval álljon a beszélgetés elébe!

Halak (02.19.–03.20.)

Komoly döntés előtt áll, de az utolsó pillanatban teljesen elbizonytalanodott. Ne hagyja, hogy más emberek befolyásolják, mert ez pontosan az a szituáció, amikor csak saját magára kell hallgatnia. A válasz ott van önben, találja meg!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nadya Lukic)