Napi horoszkóp, 2024. január 17.: a Skorpió feje felett kigyullad a villanykörte, a Baknak lesz két megérzése

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. január 16., 20:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkóp található alább, keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet és olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Az időzítés néha elképesztően fontos tud lenni: valami túl korán történik meg a mai napon, és ez rengeteg mindent felborít. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak hátrányai lennének annak, hogy a dolgok így alakultak...

Bika (04.20.–05.20.)

Olyan értékelést vagy besorolást kap, ami jobb annál, mint amire ön számított. Két eset lehetséges: vagy az önt értékelő ember nem ismerte meg önt eléggé, vagy ön nem ismeri eléggé saját teljesítményét, vagy legalábbis nehezen tudja azt objektív módon megítélni. Ön szerint most melyik helyzet állt elő?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Vigyázzon, mert ma az átlagosnál érzékenyebb a szervezete, ezért könnyebben elkap betegségeket. Jobban teszi, ha kerüli a kockázatos helyzeteket és a szervezetét megterhelő dolgokat, inkább erősítse az immunrendszerét egészséges ételekkel, mozgással és relaxálással-meditálással, hogy a mentális egészsége is rendben legyen!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napban adott a lehetőség, hogy fókuszált és motivált legyen. A körülmények mintha kifejezetten arra esküdtek volna össze, hogy önt minél jobb teljesítményre sarkallják, szóval bármibe is fog, lovagolja meg ezt a hullámot, hagyja, hadd vigye előre a motivációja!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon tagadni fog önnek valaki egy olyan dolgot, amiben pedig ön biztos volt, hogy úgy igaz, hogy nem téved. Fölösleges különösebben nagy vitát generálni ebből az ellentmondásból, egyelőre maradjanak nyugodtan annyiban, hogy eltér a véleményük-emlékezetük, hamarosan úgyis ki fog derülni minden.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem jósol túl nagy jövőt valaminek, többek között azért nem, mert ez a valami jó ideje már folyamatosan egyre inkább romlik. A mai napon azonban megáll, sőt, megfordul ez a romló tendencia. Lehet, hogy mégiscsak van jövő?!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ha a Mérleg mai napja egy film lenne, akkor ön ennek a filmnek nem is annyira a főszereplője, inkább a producere lenne. Minél jobb a szervezőkészsége, annál jobban fog alakulni ez a szerda: hozzon döntéseket, bízzon rá másokra teendőket, nézze egy kicsit felülről a dolgokat!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ennek a napnak az egyik csúcspontja egy olyan pillanat lesz a Skorpió számára, amit a képregényekben úgy szoktak ábrázolni, hogy a főszereplő feje fölött felgyullad egy villanykörte. Pontosan így fog ön is rájönni valamire, megérkezik az inspiráció, tudja, mit kell majd tennie!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma kapcsolatba kerül valakivel, akivel nem szeret találkozni, mert az illető neheztel önre. De a mostani találkozás elbizonytalanítja: lehet, hogy végre elfelejtette a haragot...?

Bak (12.22.–01.19.)

Két megérzése is lesz a mai nappal kapcsolatban a Baknak. Vigyázzon azonban, mert amíg az egyik totál bejön, addig a másik téves. Ez néha ilyen, az ember nem mindig bízhat 100%-ig az intuícióiban.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ma különleges energiákat kap az univerzumtól: az érzelmei, bár nem nyomja el őket és világosan tisztában van velük, mégsem befolyásolják önt precíz, fontos és higgadt döntések meghozatalakor. Sikerül egyensúlyba hozni az értelmet és az érzelmeket.

Halak (02.19.–03.20.)

Lesz egy igen fontos tranzakciója a mai napon, ne vegye félvállra a dolgot. Ha rendben megy, minden halad tovább a maga útján, de ha valami elromlik, abból igen nagy kalamajka keveredhet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viktor Gladkov)