Napi horoszkóp, 2023. szeptember 7.: a Ráknak meg kell látnia valakit, a Vízöntő a föld felett jár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 6., 20:04

Szerző:

Alább található a mai napi horoszkóp, ahogy szoktuk, a születési dátumának megfelelő csillagjegynél találja, hogy mit üzennek önnek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan lehetőséget kínál fel a mai nap a Kos számára, amire egyáltalán nem számított, de nagyon fog örülni neki. A karrierje szempontjából úgy tűnik, hogy szépen, de lassan révbe ér, és végre egy olyan szerepkörben próbálhatja ki magát, amire mindig is vágyott. 

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika nyugodt napra számíthat ezen a csütörtökön. Ami számít, az megfelelően alakul a munkahelyén és otthon is. A mai nap tökéletes arra, hogy a pihenésre is időt szakítson és ezáltal könnyebb lesz a hétre megmaradt feladatokat a lehető legjobb tudása szerint megcsinálni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Sokat stresszel az otthoni gondokon, és ezt a munkahelyén is többen észreveszik. Van azonban az ön környezetében valaki, aki járt már hasonló cipőben, ezért pontosan tudja majd, hogy mivel derítse jobb kedvre és milyen tanács segíthet abban, hogy megoldja a problémáit. 

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon ön úgy kezel valakit, mintha az illető egy csoportot vagy közösséget képviselne – pedig az illetőnek semmilyen ilyen szándéka nincs, ő csak ő maga, legalábbis akkor, amikor szóba elegyedik önnel. Ne a csoportra gondoljon, lássa meg az egyént, mert egy nagyon fontos élményről maradhat le!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A környezetében valakinek segítségre lesz szüksége és szerencsére önhöz fog fordulni, ami a legjobb döntés lesz, mert ön higgadtan tudja kezelni a helyzetet, és tudja, hogy mit kell tenni. Ne feledkezzen meg a lelki támogatásról se, jót fog tenni az illetőnek néhány kedves szó!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy bizonyos személy komoly fejtörést okoz ma önnek, és nem biztos, hogy hirtelenjében fogja tudni hova tenni a történteket. Legyen azonban tudatában, hogy ilyen helyzetben különösen nagy a veszélye, hogy rossz ítéletet hoz magában! Aludjon (legalább) egyet a dologra, esetleg beszéljen az illetővel, de ne hagyja, hogy negatív és/vagy megalapozatlan gondolatai rátelepedjenek erre a szituációra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy üzletet hoz a mai nap a Mérlegnek: valamit valamiért, ön is ad, önnek is adnak, és a két szolgáltatás szubjektív értéke a biznisz megkötésének a pillanatában kiegyenlíti egymást. Vagy ön vagy a partnere azonban meg fogja gondolni magát ebben a tekintetben a jövőben – hamarosan már csak egyikük lesz az, aki úgy érzi, jó vásárt csinált.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy spontán döntés következményeként váratlan helyzet adódik elő, és eleinte nem tudja, hogy örüljön-e. Hirtelen úgy érzi, hogy túl sok jó jött az életébe, és attól fél, hogy ez nem fog sokáig tartani. Élvezze ki a jó pillanatokat és ne gondoljon arra, hogy mikor jön el a következő nehézség, mert ahogy mindig, most is mindent meg fog tudni oldani!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Konfliktushelyzetbe kerülhet, de a helyzetet nem ön fogja generálni. Ha úgy érzi, hogy ok nélkül kavarták bele ebbe az összetűzésbe, jobb, ha inkább bármiféle indulat és agresszív megnyilvánulás nélkül csupán elengedi a dolgot és nem foglalkozik vele, mert felesleges és csak elrontaná a napját. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma egy fontos dolog amit tehet, hogy rendet tesz az életében. Folyton felüti a fejét a káosz a munkahelyén és a magánéletében egyaránt. Ha azt akarja, hogy változás következzen be, ma tehet érte. Már egy nagy takarítás vagy rendszerezés is segíthet abban, hogy jobban érezze magát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ma könnyed és légies, mintha pár centivel a föld felett járna. A gondok, problémák súlya, még ha érzi is, ma valamiért nem húzza le önt. Ez az állapot a kreativitás és spontaneitás szabadságát adja önnek, engedje meg tehát önmagának erre a napra, hogy igazi, valós, kompromisszumok nélküli önmaga legyen minden szituációban!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan ismerősével találkozhat, akit jó ideje nem látott, de örül, ha újra együtt lehet az illetővel. Egy olyan dolgot is megtud, amikről korábban fogalma sem volt, de egy bizonyos személyről teljesen másképp fog vélekedni ezután. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Wrangler)