Napi horoszkóp, 2023. szeptember 1.: az Ikrek meglátja a valóságot, a Vízöntő pozitív dolgokat vonz be

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. augusztus 31., 20:05

Szerző:

Itt a szeptember, itt az első szeptemberi napi horoszkóp! Olvassa el, önnek mit ír az ősz első napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Ha kétségei támadnak ma valamivel kapcsolatban, amit önnek mondott (vagy írt) valaki, akkor a horoszkóp jó tanáccsal szolgál. Vegye észre, ha ellentétben áll egymással a szavak jelentése és a hangnem, amiben az üzenet meg van fogalmazva! A mai napon az utóbbi a fontosabb, annak higgyen!

Bika (04.20.–05.20.)

Fontos, hogy elengedje mások véleményét és elsősorban saját magával törődjön, főleg most! Fizikálisan kezd kissé kimerülni, de lassan a lelki egészségére is ki fognak hatni a nehézségek. Töltse az idejét olyan emberek társaságában, akik felemelik és nem lehúzzák!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy illúzióval kevesebb: ez lesz az Ikrek mai napjának egyik tanulsága. Nem feltétlenül könnyű az ilyesmit feldolgozni, de mindenképpen jobb, ha a valóságot látja egy túlságosan pozitívnak beállított, hamis kép helyett.

Rák (06.22.–07.22.)

Végre ma egy olyan sikerélményben lesz része, ami nem csak napját, de az egész hónapját feldobja majd! Lesz valaki, aki ennek nyomán önhöz fog fordulni tanácsért, mert annyira lenyűgözte az ön példája. Maradjon az arany középúton: ne flexeljen-nagyképűsködjön az eredményével, de ne is csináljon úgy, mintha semmiség lenne az ön sikere!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy remek lehetőséget fog kapni, és ne gondolja, hogy ön ne élhetne ezzel a lehetőséggel, hogy önnek erre esélye sincs! Ne féljen tenni azért, hogy az öné legyen és elérje a kitűzött céljait! A környezetében is rengetegen gondolják úgy, hogy megérdemli ezt a lehetőséget és a sikert.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyon aktív napra számíthat és a mozgás fontos szerepet fog játszani! Nincs is jobb, mint fitten kezdeni az új hónapot. A mai nap remek lesz arra is, hogy felkeresse a régi barátait a családjára is szánjon egy kis időt. Érthető, hogy a munka miatt elfoglalt, de a szerettei számítanak önre.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma igen erős a Mérleg aurája: jó ha tudja, hogy ahogyan ön érzi magát, amilyen éppen a hangulata, az ma különösen befolyásolja a többieket ön körül. Ez nem ok arra, hogy extra pozitivitást erőltessen önmagára, ha nem érzi úgy, de vigyázzon, ne is hergelje bele magát a dühbe vagy elkeseredettségbe. Maradjon középen – ez ma talán még fontosabb, mint máskor!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy kétértelmű dolog fogja bosszantani önt, és így vagy úgy, fizikai nyomokra vagy belső megérzésekre támaszkodva hajlik arra, hogy az egyik irányba eldöntse a kérdést. Tartsa azonban szem előtt, hogy az univerzum egyelőre nem fedte fel ön előtt, hogy ennek a bizonyos dolognak mi a természete, az ön feladata most az, hogy ezt a kétértelműséget elviselje, és észben tartsa egyszerre, hogy ez is lehet, de az is. Idővel minden világos lesz, legyen türelemmel!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma megérkezik egy számla, és örömmel fogja megállapítani, hogy alacsonyabb, mint gondolta volna. Ne feltétlenül egy közműszámlára gondoljon most, ez alatt bármi érthető, amit a múltban tett, és aminek a jelenben érezhetőek a következményei – olyan következményei, amik ennél sokkal súlyosabbak is lehettek volna. Ezt most egész könnyen megúszta, vonja le a tanulságokat!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy pontatlan leírás kelthet némi zavart a Bak mai napjában, szóval törekedjen ma a kristálytiszta, egyértelmű kommunikációra, főleg, ha egy introvertált emberrel beszél éppen! Meglátja, azzal is meg tudja találni a hangot, akivel elsőre nem is olyan könnyű megértetni magát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Annyira pozitív lesz ma, hogy csak jó dolgokat fog bevonzani. Vigyázzon azonban, mert közben van valaki a környezetében, aki ma nem lesz 100%-ig őszinte önnel. Ha rájön, ki az, akkor se ítéljen első indulatból: nem tudhatja, milyen szituációban van ez az illető, hogy mi motiválja a titkolózását.

Halak (02.19.–03.20.)

Új hónap, új nap: remek alkalom arra, hogy bizonyos dolgokat megváltoztasson az életében. Mostanában rengeteget panaszkodott a munkájával és a magánéletével kapcsolatban is. Nos, ha tudja a megoldásokat, hogy mivel lehetne jobb a helyzete, ma tegyen is érte!

(Kiemelt kép: Shutterstock)