Napi horoszkóp, 2023. október 13.: két csillagjegynek tényleg pechje lesz a babonás pénteken

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. október 12., 20:05

Szerző:

Nézzük, mit ír a péntek 13-i napi horoszkóp! Vajon szerencsés vagy szerencsétlen nap lesz a mai?

Kos (03.21.–04.19.)

Három részre fog oszlani a napja, és mindháromnak meglesz a saját különleges, sajátos hangulata. Figyelje meg, mennyire más szerepet játszik ön a nap három részében – és azt is, mennyire érzi magát önmagának az egyes szerepekben!

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, hogy a nagy dolgok máshol történnek, ön a peremre szorult, kintről próbál befelé tekintgetni, kopogtatni. Lesz ez még máshogy is, ne siettesse az időt, az eseményeket! Arra a tapasztalatra is szüksége van, amit most él át.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Olvas egy üzenetet, amelyről nem tudja eldönteni, hogy tényleg önnek szól-e. Amikor azt az üzenetet olvassa, jusson majd eszébe ez a horoszkóp, mert igen, önnek (is) szól, függetlenül attól, hogy ki/mi szerepel a címzésben-megszólításban!

Rák (06.22.–07.22.)

Valamiről ön még azt hiszi, hogy kivételes dolog. Miután egy fontos információ ma a birtokába jut, kiderül, hogy igazából nem egyedülálló jelenségről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagy kihívás tud lenni, ha az embernek valami unalmasra kell odafigyelnie. Ezen a napon azonban különösen jól tud koncentrálni, megvan a képessége arra, hogy a végtelennek tűnő, unalmas információhalmazból kiszűrje a legfontosabbat.

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkahét vége ellenére a befejezetlenség érzése fészkeli be magát az ön lelkébe-elméjébe ezen a napon. Bosszantja, hogy valami nem lett kész, hogy nincs tökéletesre, komplettre megcsinálva – használja ezt az érzést tükörnek! Miért zavarja ennyire, hogy félbemaradt az a valami? Miért fontos, hogy a végére jusson a dolognak? Miért nem tud a tökéletlenségben gyönyörködni? Ezekre a kérdésekre kaphat választ ettől a péntektől.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy makacs gonddal küzd, és azért tart itt még mindig, mert egy fontos személyt elfelejtett megkérdezni. A mai nap újra lehetőséget kínál arra, hogy az illetővel beszéljen, ne szalassza el az alkalmat, mert fontos dolgokat tudhat meg!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nő alakját jelzi ma előre önnek a horoszkóp, mint ennek a pénteknek az egyik kulcsfiguráját. Nem tudhatja, hogy az illetőnek milyen szándékai vannak: (egyelőre) csak annyit ismer belőle, amennyit az illető kifelé mutat. Hamarosan azonban sokkal többet fog tudni róla.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnak hoz egy pechet a péntek 13.: olyan helyzetbe fog kerülni, ahol nem igazán találja a helyét, nehezen tájékozódik. De nem lesz igazságtalan önnel a sors: a kiállt próbáért hamarosan busásan kompenzálja majd a sors valami teljesen mással!

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg keresés-nyomozás végén fordul elő, hogy az ember oda lyukad ki, hogy rádöbben: egész végig igazából saját magát kereste. Egy ilyen keresgélés végét hozza el ez a nap is.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mintha ön ellen dolgozna a péntek 13., és a legjobb, amit tehet ebben a helyzetben az, hogy minél kevesebbet foglalkozik a kérdéssel: ha megpróbál felelősöket találni, csak még több időt elveszteget. Lépjen tovább, fókuszáljon másra, és hamarosan minden magától visszazökken a szokásos kerékvágásba!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napon eljön az igazság pillanata: egy önhöz közel álló és/vagy az ön számára fontos személy leteríti a kártyáit, teljesen őszinte lesz önnel. Hálálja meg a bizalmát hasonló nyíltsággal!

(Kiemelt kép:Shutterstock/Nick Starichenko)