Napi horoszkóp, 2023. november 6.: a Kos megpillantja saját magát, a Nyilas megfiatalodik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. november 5., 20:01

Szerző:

Itt a hétfői napi horoszkóp, jobban kezdődik a hét, ha elolvassa, mit ígérnek a csillagok, szóval ne hagyja ki ma sem!

Kos (03.21.–04.19.)

Felnyitja a szemét ez a nap és látni fog: először látja meg a maga valóságában, ami ön előtt folyik, sőt, a nap egy olyan pillanattal is szolgál majd, amikor úgy láthatja önmagát, ahogy önt a kívülállók látják.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy korábbi döntésével kapcsolatosan most igazolódik be, hogy mennyire jól döntött akkor. Most már végképp egyértelmű, hogy a józan ítélőképessége, illetve megérzései, vagy a gondviselés nem engedték, hogy a rossz utat válassza.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek az új héttel ma egy új időszakot is kezdhet, figyelmeztet az asztrológia. Egy kis meditálással, imával, befelé fordulással hatalmas változásokat indíthat el ma, ha tudja fókuszálni a szándékát. Szánjon rá elegendő időt!

Rák (06.22.–07.22.)

Semmi sem nehezebb, mint az, ha megbántunk egy hozzánk közel álló személyt. Ez hétfő, ez új hét megbocsátást és feloldozást hoz a Rák számára – most leteheti a terhet, továbbléphet. Ha tud, beszéljen az érintettel, valljon be mindent, kérjen bocsánatot!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a hétfő tálcán kínálja az Oroszlánnak a lehetőséget, hogy valaki másnak a helyébe lépjen, rövidebb időre vagy tartósan. Legalább egy kicsit az ő szemével láthatja most a dolgokat, mintha az ő életét élné vagy az ő munkáját végezné. Meg fogja látni: bár vannak lényeges különbségek, rengeteg dologban hasonlítanak egymásra az illetővel.

Szűz (08.23.–09.22.)

Tanúja vagy szemlélője lesz ma valaminek, ami könnyeket csal majd az ön szemébe. Ne tartsa vissza magát, nem kell mindig gátat vetni az érzéseknek: hagyja, hogy jöjjenek azok a könnyek, ha szeretnének!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Különösen hatékony gyógyítóerővel ruházza önt fel az univerzum erre a napra. Használhatja ezt az energiát önmaga gyógyítására is: legyen kedves önmagához, töltsön el egy kis időt önmagában, önmagával! De ez az erő kifelé is működik, ha azonosulni tud pozitív változtatóképességével: puszta jelenléte, mondatai másokat is gyógyítanak majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Vannak gondok kilátásban, de ne essen kétségbe, mert ha bízik az önben élő örök derűben és szépségben, nem fog félrecsúszni semmi! Egy sosem múló belső, titokzatos mosoly kíséri önt ezekben a napokban. Ha úgy érzi, szüksége van rá, csak lélekben pillantson rá erre a szívében őrzött, örök képre!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy gyermek energiáit kapja meg mára a Nyilas. Nyíltság, játékosság, őszinteség – fogadja el ezeket az ajándékokat az univerzumtól, éljen velük, fiatalítsa vissza magát a segítségükkel!

Bak (12.22.–01.19.)

Gondoljon nagy példaképére, aki úgy élte az életét, ahogy ön is szeretné élni a sajátját! Nos, a mai napon még egy lépéssel közelebb kerülhet ehhez az ideálhoz – tegye oda magát, törekedjen a változásra és sikerülni fog!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Észrevétlenül, de ön változott valamennyit az utóbbi időben, szembesíti önt a ténnyel ez a hétfő. Ez az egyébként természetes és szép folyamat még folytatódni fog: ön egyre inkább hasonlít valakihez, akit szeret.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy önhöz igen közel álló személyről, rokonról vagy barátról ma megtud valamit, ami pár dolgot igencsak megváltoztat. Kettejük kapcsolata is kicsit máshogy fog folytatódni ezután, de ami összeköti önöket, azt természetesen semmi sem ingathatja meg.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)