Napi horoszkóp, 2023. március 31.: a Kos izgalmas hírt hall, a Vízöntőnek jól alakul az anyagi helyzete

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. március 30., 20:05

Szerző:

Mindjárt vége a munkahétnek, mindjárt vége a hónapnak is, alább olvashatja március utolsó napi horoszkópját! Nézzen vissza holnap is, amikor a hétvégi horoszkóppal jelentkezünk majd!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy izgalmas hírt fog hallani egy harmadik személlyel kapcsolatossal. Nagy a csábítás a pletykálásra, de vigyáznia kell arra, hogy mindig pozitív maradjon és ne ítélkezzen. Nem lehet biztos benne, hogy az ügy valamennyi részletét megismerte ezzel az értesüléssel.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy munkahelyi újdonság vagy változás leköti a figyelmét, és jól is teszi, hogy odafigyel, mert ebben a helyzetben előfordulhat, hogy olyasmit kell elvégeznie, amiben kevésebb rutinnal rendelkezik. Így kicsit talán fárasztóbb lesz ez a nap, de meglátja, megéri beletenni az energiát!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ön fog a legjobban meglepődni, hogy mennyire sikerül megnyílnia ma valakinek. Egyébként is rengeteg jó dolog történik önnel a mai napon, mutassa hát ki bátran, hogy értékeli ezeket a pozitívumokat!

Rák (06.22.–07.22.)

Nem várt helyről kap motivációt a mai napon. Ne engedje, hogy pocsékba menjen az energia, amit kapott, hanem adja tovább, próbálja ön is motiválni családtagjait-kollégáit! De persze hasonlóan jó ötlet, ha önmaga építésére fordítja ezt az erőt, például elmegy egy nagyot sétálni, vagy futni-sportolni-jógázni, vagy akár táncolni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha már bosszantja, hogy ön körül kezd eluralkodni a káosz, kezdje meg a rendrakást a közvetlen környezetében! Ma kétszeresen is pozitív hatása lehet, ha minél több dolgot a helyére tesz és kitakarít a lakásban: meglátja, hogy a külső dolgok a belsőre is kihatással vannak!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem gyakran ilyen, de ma pajkosság és csintalanság lesz önre jellemző több szituációban is. Ne feledkezzen meg arról, mikor van helye ennek az energiának, és mikor nincs, de amikor van, engedje bátran szabadjára a humorérzékét!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg a tennivalója maradt a hét utolsó napjára, és muszáj prioritásokat felállítania. Gondolkozzon el, nem jobb-e az, ha most a saját teendőit sorolja előbbre, és a többieknek egyelőre elsősorban azzal segít, hogy példát mutat a „segíts magadon, Isten is megsegít” mondás jegyében?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma késztetést érez, hogy olyasvalakivel kezdeményezzen beszélgetést, akivel egyébként nem nagyon szoktak csevegni – az is lehet, hogy teljesen idegenek egymás számára. Ne fogja vissza magát, de ne is játszmázzon: legyen nyílt és őszinte, és beszélgetőpartnere ezt értékelni fogja.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyasmit lát ma meg valamiben, amit önön kívül senki más nem vesz észre. Hiába, az ön egyéni látásmódja gyakran megkülönbözteti önt a többiektől: ez most megint egy olyan alkalom, amikor a sajátos nézőpont mindenkit gazdagít, szóval ne rejtse véka alá meglátásait!

Bak (12.22.–01.19.)

A törődés és gondoskodás napja ez a Bak számára. Próbáljon meg legalább egy kis minőségi, offline időt szentelni ma a szeretteinek! De remek alkalom ez a péntek arra is, hogy önmagával, saját jóllétével is törődjön: néha nem könnyű megtalálni a kettő között az egyensúlyt, önnek azonban menni fog, meglátja!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kifejezetten szerencsésen alakul a pénzügyi helyzete, de vigyázzon, ne tegye próbára a szerencséjét meggondolatlan kiadásokkal! Ha úgy érzi, szívesen megvenne valamit, előtte gondolja végig, hogy valóban megéri-e.

Halak (02.19.–03.20.)

Lesz valakinek egy megnyilvánulása a nap folyamán, ami arra engedi önt következtetni, hogy az illető önt nem veszik komolyan. Figyelje meg, hogyan érez emiatt, de vigyázzon, ne reagáljon első felindulásból!Később lesz alkalmuk megbeszélni a dolgot.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Song_about_summer)

Horoszkóp