Napi horoszkóp, 2023. március 28.: az Ikreket követi valaki, a Skorpió szintet lép

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. március 27., 20:02

Szerző:

Itt a friss napi horoszkóp, benne egy üzenet önnek erre a felhős-esős márciusi keddre!

Kos (03.21.–04.19.)

Sokszor érzi úgy, hogy amit mond, annak nincs következménye, de ma vigyázzon, mert egy olyan helyzetbe kerül, ahonnan messzebbre elhallatszik az ön hangja, mint gondolná. A nagyobb hatalom több felelősséggel jár.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma különösen nehezére esik majd palástolnia az érzelmeit, gondolatait, véleményét. Sugározni fog önről, hogy éppen mi jár a szívében, illetve a fejében, de miért is rejtegetné, ami önben van?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Követi önt valaki, akiről ön nem tud. Ez így önmagában akár fenyegetően is hangozhatna, de a szituáció minden, csak nem fenyegető. Az illető nem fizikailag koslat ön után, csak egyszerűen szerető figyelmet szentel önnek, megfontolja az ön megnyilvánulásait, és ön akár hatással is lehet erre a személyre azzal, ahogyan viselkedik és amiket mond. A mai napon különösen közel kerülnek egymáshoz.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy kezdeményezése vagy szándéka ellenállásba ütközik a mai napon, és ez egy nagyobb energiabefektetést tesz semmissé, feleslegessé. Ne keseredjen el, de ne is erőltesse a dolgot, amíg nem változik a szituáció, mert csak meg több energiáját fecsérelné el. Tartson ki, meglesz az idő és a mód, amikor és ahogyan elérheti a célját.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kifelé fordulós napja van ma az Oroszlánnak. Extra erővel hatnak ma önre a külső ingerek, különösen hat ma önre a természetes szépség és báj. Hagyja, hogy eltöltsék önt a szépség által keltett pozitív érzések!

Szűz (08.23.–09.22.)

Vigyázat, lassan kifogy a szén a gőzmozdonyból, ami viszi önt előre! A mai nap különösen alkalmas, hogy a tartalékokat pótolja, de ehhez egy időre meg kell állítania nagy száguldást és lemenni a felszín alá egy kis fűtőanyagért. Szánjon időt önmagára, legyen egy kicsit kedves önmagához, figyeljen befelé, és tudni fogja, mit kell tennie ahhoz, hogy ezután is zökkenőmentesen haladjanak tovább!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Akármennyire is jól esik néha pletykálni egy kicsit, a mai napon meg fogja látni, hogy a rosszindulatú szóbeszéd nemcsak annak árt, akiről beszélnek, hanem végső soron annak is, aki pletykálkodik. Bármennyire is csábító lesz ma az alkalom egy zaftos beszélgetésre, maradjon ki belőle, illetve mutasson rá, ha mások rosszindulattal beszélnek egy jelen nem levő személyről!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma végre létrejön a konszenzus egy olyan kérdésben, ami jó ideig neuralgikus volt azért, mert az érintettek nem tudtak egymással dűlőre jutni. Nem feltétlenül ez lesz a végleges megoldás, a dolgok alakulhatnak még a jövőben, de ez a mai nap mindenképpen szintlépést jelent.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteg dolog múlik ezen a napon azon, hogy tud-e egy unalmas dologra megfelelően koncentrálni. Szóval ma különösen vigyázzon arra, hogy figyeljen akkor is, amikor nem igazán köti le az a dolog, amivel foglalkozik. Vagy ha nem kötelező az adott dologgal éppen ma végeznie, tegye félre ezt a teendőt, mert baj lehet a figyelmetlenségből.

Bak (12.22.–01.19.)

Csak úgy vonzza ma az ágy a Bikát. Ezt ne természetes lustaságnak tudja be, mert ha kialvatlan volt az utóbbi napokban, ez is közrejátszhat, de még valószínűbb, hogy az immunrendszere egy tünetmentes fertőzés leküzdésén dolgozik. Tegyen meg mindent szervezete erősítése érdekében, ma ne erőltesse túl önmagát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma alkalma nyílik egy olyan dolgot tenni, amit ha tényleg elvégez, akkor egy önhöz igen közel álló személy irtózatosan büszke lesz önre. Ha úgy érzi, önben nincs meg a motiváció, akkor is vágjon bele: gondoljon erre a bizonyos személyre, és máris könnyebben fog menni a dolog! Legyen ma az az ember, akire büszkék lehetnek a szerettei!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegy szülöttei számára egy letudós hétköznap ez a kedd. Nem lesznek különösebben emlékezetes mély- vagy csúcspontok, de már az önmagában egy szuper hír, hogy ha rendesen odateszi magát, akkor ma tisztességesen haladhat a teendőkkel, estére rengeteg dolgot kipipálhat az elvégzendők listáján.

(Kiemelt kép: Shutterstock/guruXOX)

Horoszkóp