Napi horoszkóp, 2023. március 22.: a Kos komoly kihívás elé áll, a Halak szabadságra vágyik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. március 21., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp! Izgalmas szerda elé néznek a csillagjegyek.

Kos (03.21.–04.19.)

Komoly kihívás lesz ma a napjában, de szerencsére egy igazi energiabomba, így lényegében tényleg nem ismer akadályt. Ez a kihívás segíteni fog abban, hogy egy kicsit tisztább képet kapjon arról, hogy merre szeretne haladni a karrierjében. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma végre sikerül bevonzania valamit, amit már nagyon régen akart. Most meglátja, milyen is az, amikor a vágyait eléri. Vigyázzon azonban, mert van valaki, aki egyáltalán nem örül az ön boldogságának, és megpróbálhat keresztbe tenni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma egy olyan beszélgetésben lesz része a párjával, ami nagy megkönnyebbülést fog hozni, mert látni fogja, hogy van esély a kapcsolatuk megmentésére. Fontos, hogy mindketten tegyenek azért, hogy jobban legyenek.

Rák (06.22.–07.22.)

Kérdezni szeretne valamit a főnökétől, de nem meri meglépni. Mitől fél annyira? A válasz vagy az lesz, hogy igen vagy az nem, de az biztos, hogy valahogy mindig lesz. Ne féljen, álljon ki saját magáért, mert még egy kellemes meglepetésben is része lehet!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem akarja belátni, ha egy terve nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. Fontos megtanulnia, hogy a kudarcokból ugyanúgy lehet erőt meríteni, mint a sikerekből, és ha bevallja saját magának is, hogy talán rossz volt a megközelítés, segít abban, hogy megtalálja a megoldást.

Szűz (08.23.–09.22.)

Legyen ma nagyon nyitott, és könnyen lehet, hogy a szerelem is beköszönt az életébe. Egy titokzatos idegen fel fogja kelteni az érdeklődését, de megeshet, hogy már az első pillanatokban elbeszélnek egymás mellett. Nos, a legtöbb szerelmi történet nem indul zökkenőmentesen. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Csúnyán betámadhatja ma valaki a munkahelyén, ami azért is fog rosszul esni önnek, mert úgy érzi, hogy rendkívül támogató és segítőkész volt az elmúlt időszakban. Sokszor nem tudunk választ találni arra, hogy miért vetemedik valaki a gonoszságra és az áskálódásra. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma rengeteget fog önállóan dolgozni, ami nem is lesz baj, mert nagyon sok ötlete van, amelyeket most megvalósíthat anélkül, hogy bárki más véleményét kellene kérnie. Az biztos, hogy a felettesei is értékelni fogják az erőfeszítéseit. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy régi szerelem újra betoppan az életébe, de vele együtt a felkavaró emlékek is. Nem muszáj senkit sem beengednie az életébe, csak azért, mert korábban fontosak voltak egymásnak. Ha úgy érzi, hogy nem szeretné az illető barátságát, mondja meg neki. 

Bak (12.22.–01.19.) 

Ne döntsön haragból, mert könnyen megbánhatja! Érthető, hogy egy közeli rokona nagyon nehéz szituációba hozta önt, de ez még nem azt jelenti, hogy el kell vágnia az egész kapcsolatot. Aludjon rá néhányat, mert pár nap múlva lehet, hogy teljesen másképp fogja látni a helyzetet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy régi barátja egy olyan ajánlattal állhat ön elé, ami elutasíthatatlan lesz. Egy olyan munkáról vagy lehetőségről lesz szó, amire már hosszú ideje vágyott, és tényleg hozzátehet az ön személyes fejlődéséhez is. Vágjon bele!

Halak (02.19.–03.20.)

Nagyon úgy érzi, hogy szabadságra vágyik, amit a szerettei nem adnak meg önnek jelenleg. Talán az a gond, hogy ön sem közvetíti túl jól azt, hogy mire van szüksége. Mérgelődés helyett inkább legyen őszinte, és mondja meg, hogy, ami sok az sok. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp