Napi horoszkóp, 2023. március 17.: a Szűz a párjával veszekszik, a Vízöntő úgy érzi, hogy nem tisztelik a határait

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. március 16., 20:00

Szerző:

Eljött a péntek! Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nem akar hinni a szemének, amikor meglátja, hogy a munkahelyén egyesek, milyen stílust meg nem engednek maguknak, és ezt a főnökök tétlenül nézik. Itt az ideje, hogy a sarkára álljon, mert egyáltalán nem kell eltűrnie, hogy csúnyán bánjanak önnel is.

Bika (04.20.–05.20.)

Rendkívül szerencsés napja lesz, sőt az arcára lesz írva, hogy mennyire elégedett a munkahelyével és a magánéletével is. A párja nagy dologra készül, könnyen lehet, hogy hamarosan egy nagyon fontos kérdést fog önnek feltenni, ami csak még boldogabbá fogja tenni önt. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem biztos benne, hogy a helyes utat választotta, ezért most gyorsan visszacsinálna mindent. Ne aggódjon, ennyire nem nagy a baj, de ha kényelmetlenül érzi magát egy bizonyos szituációban, akkor itt az ideje, hogy változasson.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy barátja csúnyán megbántja a véleményével, pedig csak segíteni akart önnek. Az igazság az, hogy néha el kell viselnünk a brutális őszinteséget ahhoz, hogy meglássuk nem jó irányba halad az életünk.  Itt az ideje elgondolkodnia azon, hogy mit tegyen. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Előrelépést szeretne a munkahelyén, de lényegében semmilyen olyan dolgot nem tett mostanában, amiért a felettesei úgy érezhetnek, hogy ön lenne a megfelelő jelölt egy magasabb pozícióra. Itt az ideje, hogy bebizonyítsa nekik, hogy mit is tud valójában.

Szűz (08.23.–09.22.)

Feleslegesen generál feszültséget, ezt pedig a párja nem fogja jó szemmel nézni. Ha azt szeretné, hogy a kapcsolatuk újra kiegyensúlyozott legyen, ideje egy kicsit visszavennie a makacsságából különben folyamatosan veszekedni fognak egymással. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne higgye, hogy a párja nem törődik önnel, ugyanis nagyon is, de nehezen tudja kifejezni az érzéseit. Ha látja, hogy küszködik, akkor segítsen neki, és a kapcsolatuk is sokkal boldogabb lesz, ha végre megtanulják, hogyan kommunikáljanak őszintén egymással. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Igazi pénzeső hullik ma önre kedves Skorpió! Nem fogja elhinni, hogy mekkora szerencséje van, de a pénz nagyon jól fog jönni, ugyanis mostanában egyre jobban vissza kellett fognia magát azok miatt a bizonyos plusz kiadások miatt. Most már minden rendben lesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A munkahelyén ma igazi csapatmunkának lesznek szemtanúi a felettesei, aminek nagyon fognak örülni, mert végre látják, hogy senki sem verseng egymással, így egy stabil munkakörnyezet alakult ki. Sőt, a jó hír, hogy fontos barátságokat is köthet! 

Bak (12.22.–01.19.) 

Ne pletykáljon feleslegesen a munkahelyén, mert a végén még nagyon rosszul fog kijönni a szituációból. Ha problémája van valakivel, akkor sokkal tisztább elé állni, és a szemébe mondani, ha bármiféle sérelmet okozott önnek, de hátba ne támadja semmiképp! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy a családja és a barátai nem tartják tiszteletben az ön határait. Nos, az igazság az, hogy ez elég kétoldali, mert ön sem elég egyenes ezzel kapcsolatban. Ha kimerült, mondja meg konkrétan mindenkinek, hogy pihenésre van szüksége, és ne önt zaklassák a problémáikkal.

Halak (02.19.–03.20.)

Sokkal könnyebben fog belevágni a mai napba, mert tudja, hogy este már a barátaival és a párjával szórakozhat. Szerencsére ez a nap tényleg a könnyed kikapcsolódásról fog szólni, valamint arról, hogy kipihenje az elmúlt hetek fáradalmait.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp