Napi horoszkóp, 2023. május 25.: a Skorpiónak szokatlan munkanapja lesz, a Nyilassal pozitív dolog történik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. május 24., 20:04

Szerző:

Ma sem marad el a napi horoszkóp! Alább találja, mit üzen önnek az asztrológia erre a csütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma valaki elhatároz valamit, készít egy tervet, méghozzá egy olyan tervet, ami önt is érinti. Amint szükséges lesz, önt is beavatja majd, de addig is legyen résen, mert a nap legnagyobbnak tűnő szenzációja igazából nem is akkora durranás: ki fog derülni róla, hogy sokkal kisebb a jelentősége, mint elsőre tűnik.

Bika (04.20.–05.20.)

Próbálja meg ezt napot úgy végigcsinálni, hogy semmit nem hagy függőben, és amit lehet, azt lezár, letisztáz még a nap vége előtt! Nem feltétlenül mindig jó módszer ez, de ma érdemes kipróbálnia, aztán megfigyelnie, hogyan hat mindez a hét hátralevő napjaira.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára ez a nap akkor megy majd a legjobban, ha minél többször átengedi az irányítást másoknak: meg fogja látni, jól teszi, ha megbízik másokban, mások tehetségében, illetve képességeiben. Dőljön hátra néha egy kicsit, kapcsoljon ki, meglátja, milyen prímán tudnak működni a dolgok akkor is, ha ön nem kontrollálja őket!!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák ma több helyről is dicséretet kap. Érdemes végiggondolnia, hogy ki mit emel ki, miért dicséri önt! Mindenesetre ha bókolnak önnek, ne söpörje félre a dolgot, hanem köszönje meg: nincs sok értelme az álszerénységnek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fontos megbeszélés, feladat vagy vizsga vár önre a közeljövőben. A mai nap különösen fontos az erre való felkészülésben, szóval ha tudja, mit kell tennie, hogy jobban menjen majd a dolog, fogjon neki most!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz ennek napnak egy olyan pillanata, amikor a Szűz úgy érzi majd, hogy eddig és ne tovább, többet nem bír. De ezután a pont után következnek majd a legfontosabb élmények: kikerül a komfortzónájából, és fontos dolgokat tanulhat meg saját magáról, illetve egy önhöz közel álló személyről egyaránt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg ma elveszít valamit vagy valakit, de hamar rá fog döbbenni, hogy igazából nem is elveszítette, hanem megszabadult tőle. Van még olyasmi az életében, ami csak hátráltatja? Ez a nap arra is meghívja önt, hogy mintegy leltárt csináljon az életében, és felmérje, miből van túl kevés, és miből túl sok.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén teljesen máshogyan alakul ma valami, mint szokott. Kerékkötő tud lenni, ha nem a megszokott kerékvágásban folyik a nap, de jó alkalom lehet ez arra, hogy valami újat tanuljon a szakmájáról – vagy éppen önmagáról!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy roppant pozitív dolog történik ma önnel, ami az egész napot könnyen bearanyozza majd. Ne tartsa magában a dolgot, újságolja el nyugodtan szeretteinek-barátainak, ne aggódjon, nem fogják dicsekvésnek venni!

Bak (12.22.–01.19.)

Ellentétek váltják ma majd egymást a Bak napjában, igen szélsőséges csütörtöknek ígérkezik ez. Fontos emlékek merülnek fel a múltból, remények és kilátások vonják magukra a figyelmet a jövőből. Lesznek frusztráló mélypontok és hatalmas örömök is a napban.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egyre-másra csapkod a villám ön körül, de ön mégis meg tudja ma találni a belső békéjét. Ez a nyugalom most elengedhetetlen ahhoz, hogy egy nehéz és fontos döntést meghozzon, szóval használja ki a napban adandó alkalmat és forduljon befelé, ha tanácsra van szüksége. Meg fogja találni a választ önmagában.

Halak (02.19.–03.20.)

Energiának nincs ma híján a Halak. Egy kicsit könnyebben megy ma minden, mint szokott: nem találja terhesnek azokat a feladatokat sem, amik pedig nem állnak olyan közel a szívéhez, és azokkal az emberekkel is megtalálja a hangot, akikkel egyébként nem könnyű a kommunikáció.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alissa Kumarova)

Horoszkóp